Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

5 lietas,kas mani šodien priecē @ 03:58 pm

[info]spike:

Piektdienas tomēr tāds priecīgs gadalaiks, laikam mazliet jāpapriecājas, un jāuzrkasta par ko tieši!

1) Lauri Reiniks nav nemirstīgs, līdz ar to ir cerība, ka viņš kādreiz pazudīs no ekrāniem, jo vēl pāris viņa joki, un tas, ka šova dalībnieki ir piedzīvojuši daudz laurus vairs pat nebūs smieklīgi. Visticamāk uz brāļā nāvi cer arī Rūtis Reiniks, kas viņa ēnā žūst jau sen. Muzikālās apvienības vairāk kā man matu uz galvas, bet cenšās, cenšās.

2) Ir sākusies vasara un līdz ar to ir iespēja vienkārši pastaigāties, paslidot. Vai arī sēdēt pie datora un priecāties par to,ka arā ir saule. Un it kā pavasaris gaisā virmojot, tātad meitenes īsos svārkos un neuzmanīgi auto vadītāji, jo skatās uz metenēm īsos svārkos.

3) Ir alus ar kuru varu personificēties, nu kaut kā tā Mītavas alus doma patīk, ka mūziķu radīts un patiesībā man iet pie sirds un aizstās man tuvo Zelta alu, un kārtējo reizi man vienalga, ko Jūs domājat par zelta man garšo. Ja kādam pret to ir pretenzījas varat iet un izdzert kasti Tērvetes alus! Līdz ar to prieks par to,ka manā alus, ceptu kartupeļu un saldējuma diētā ir cits alus. Vēl aizvien tiek meklēts viskijs, kuram pieslieties. Visas ieintresētās viskija ražotnes savus pieteikumus ar kasti produkta sūtiet man.

4) Esmu vismaz vienā ziņā atradis role models un cilvēkus, no kuru darbiem mācīties. Bet tas ir tikai vienā ziņā. Esmu atradis iedvesmas avotu, un špikošanas iespējas, dvēseles mieru un garīgos līderus. Kā sacīt darbs varētu būt reliģija. Bet tas tā zūd saikne ar veselo saprtātu.

5) Un populismam par to kā vakar nospēlēja Latvijas izlase. Tiešām, lai gan zaudēts prieks bija skatīties. Un [info]wilkacis arī pamainija domas par masaļski. Laikam priecē, ka man parādījās jauns spars kā svētdienas hokeja fanam jus līdzi.

Un jā šajā sadaļā prieks par to,ka beidzot ir labs konkurs ģitāristiem ar cienīgu balvu. Prieks par Tavu skaņu. Diemžēl es esmu tizls, un seksīgo instrumentu tēmēt pat īsti nav vērts. Tāpēc tas nav īsts prieks,ka es nevaru mest acis, bet tikai priecāties,ka kādam ir iespēja, un novēlu viņam saņemot ģitāru degt pekles ugunīs.
Tad jau labas brīvdienas, sauli un daudz izklaižu !
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: