Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


April 6th, 2009

sveika pirmdiena. @ 12:07 pm

Dvēseles stāvoklis: chipper
Dvēseles melodija: Aerosmith-- Love In An Elevator

Nu lūk vēl viena nedēļās nogale galā, un ir sākums jaunai un skaistai nedēļai, kur beigās ir 4 brīvdienas, ko es viņās iesākšu tas protams man ir milzīga,jo milzīga mistērija. Bet man laikam tiešām patīk, ka ir saule un tas dod jaunu atspērienu dzīvei.
Tātad brīvdienas pagāja mierīgi mājīgi un skaisti. Pa ilgiem laikiem atkal tiku pie televīzora un viņa skatīšanās, vienīgais, ko varu secināt, ka televīzījai ir vai nu jāmainās, vai viņa tiešām nomirs. Viss,kas bija pirms četriem gadiem ir tur vēl aizvien. Vienīgā un galvenā izmaiņa daudz vairāk Laura Reinika. Man liekas,ka viņš ir TV seja nummur viens.
Sanāca arī aizstaigāt līdz Riga Fashion week. Secinājums tikai viens modēļi un modes mākslinieki māk ģērbties šādiem pasākumiem. Visi citi, kas atrod kaut ko nepazīstamu savā skapī un raksturo to kā modes iezīmi ir vienkārši smieklīgi. Laikam nevajag cilvēkiem teikt, lai viņi ģērbajas moderni un modīgi, jo laikam viņi to visu uztver kā saģērbjieties kā idioti, spīdīgās drēbēs. Laikam gaumes jautājums. Kā tur bija vieniem viņa ir un otriem nav. Labi varbūt man nav un es nesaprotu dažus cilvēkus.
Un nākamais,ko es cenšos saņemties ir laikam ir izskrituļot laukā, bet nevaru nekādi saņētmies, lai gan tam arī būs vienkāršī jānobriest.
Katrā ziņā liekam jaunu bildi iekšā, sākam jaunu darba nedēļu, un gaidam Kristus augšām celšanos.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]f
Date: April 6th, 2009 - 12:58 pm
(Link)
vot, nesaprotu, kā es ATKAL nogulēju riga fashion week? reklāma vispār bija izlikta kaut kur parastam mirstīgajam redzamā vietā?
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: April 6th, 2009 - 01:52 pm
(Link)
mani paaicināja, gan jau ka pats būtu palaidis garām. Cik saprotu pāris plakāti kaut kur bija, bet nekas vairāk.