Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

oh, it's so gay ! @ 12:55 pm

[info]spike:

Apzinoties to, ka pat tuvināti neesmu nedz tolerants, nedz arī pārāk pieklājīgas dabas cilvēks. Es te lasoties secināju, tas gan bija vakar ,kad es to secināju, bet tas nav būtiski, to, ka man nepatīk, tas ,ka cilvēki saka tas ir gejs, un šis ir gejs. Lai gan patiesība ar to domā, ko tādu, kas dumjš, smieklīgs vai vienkārši lame!
Tas manī rada to pašu sajūtu, kad augstskolas lekcijā man zīmēja kursa biedrs uz tāfeles kvadrātu un aplīti, un divus kvadrātus, kur divi kvadrāti no rādija uz to, ka nekas jauns nevar rasties. Kas man liekas, ka ir tik aprobežoti, cik vien ir iespējams, izglītotu cilvēku vidū. Varat izstiepties vai sarauties, es homoseksulitātē nesaskatu neko sliktu. Un tajos cilvēkos, kas to dara tiešām saskatu mazliet intelekta trūkumu. Es atvainojos man ir vienalga, ko katrs dara ar savu dzīvi, bet trula aprobežotība mani kaitina. Īpaši, kad par to runā nopietni, un atsaucas uz visādām dieva iecerēm.
Labi par spīti, ka tas ieraksts bija par pilsētas sissy like čalīšiem iekš [info]samantta, pie kuriem es piederu 100%. Es neko nemāku tikai gudri runāt un daudz. Bet tas besides the point. Kur es arī uzskatu, ka katrs var izvēlēties cik viņš ir mačo, guiro, urlo vai vienalga kas !
Nu, lūk, man liekas, ka liecina par kultūru un domāšanu kā tādu, ka mēs nespējam abstrahēties no tā, ka gejs ir kas slikts, jo tā teica mamma un tētis, un dievs viņus nebija iecerējis. Līdz ar to dīvaini, ka mēs to lietojam kā kaut ko sliktu. Vispār secinu, ka sākšu lietot kaut kā savādāk visu šos vārdus. Bet tam laikam ir nepieciešams laiks. Bet tikmēr keep it sasy, keep it clasy, keep it gay!
p.s. http://www.youtube.com/watch?v=CRNAGcP-gOA&feature=related
un http://www.youtube.com/watch?v=uEpBYKOs3ys&feature=related
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: