Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

7 >5 ? @ 01:56 pm

[info]spike:

Labi, ļaušos [info]samanta provokācijai, un ļaušos masu psihozei par 7 lietām, kas ,manuprāt, jau pēc būtības ir mans ik piektdienas piecinieka brutāls špikojums!
Tātad:
1) Tas ,ko Jūs maz kuri zināt ir tas, ka man ir bijušas izteiktas galvas traumas, kas izskaidro to kāpēc es esmu tāds kāds es esmu. Pirmā tika iegūta, kad maziņš būdams skrēju pāri ielai un mani notrieca automašīna Kamaz un pārrullēja pāri. Likteņa mīlestība bija tajā, ka es pakļuvu starp riteņiem, un esmu redzējis braucoša kamaza apakšu. Sveiks un vesels. Tā laikam arī tā lielākā. Vispār esmu mīlēts no augstākās varas, jo vienkārši skrienot esmu uzskrējis ar aci uz drāts, kas bija savi 3mm diametra un viņa tika aizķeras man aiz plakstiņa no acs iekšpuses. I will survive!
2) Es līdz 11 klases beigām vispār nelietoju alkoholiskos dzērienus. Līdz sāku izklaidēties ar ediju (www.caurums.lv ) un tad nu esmu tāds kāds esmu tagad.
3) Es savus labākos draugus esmu ieguvis tikai un vienīgi pateicoties vietai "ūķis", kas laikam ir kā disku nomātava vai kā tas saucas. Nu, lūk, tur esmu ieguvis savus divus labākos draugus. Un par spīti 1432 kavētām mācību stundām un palikšanu uz otru gadu 7 klasē, tas ir bijis ideāls laiks manā dzīvē .Un svēti varu likt roku uz sirds un teikt, ka uz konsolēm SEGA un PS1 ir labi, ja kādas 10 spēles ,kuras es neesmu spēlējis un izgājis. Es biju geimeris.
4) Mana mīļākā grupa ir Blink 182 un dziesmas whats my age again intro notis ir manā tetovējumā integrētas.
5) Es nekad dzīvē neesmu staigājis ar kreklu biksēs jau no mazām dienām, tas netika piekopts!
6) Pirmo reiz dzīvē redzot mazā un neapzinātā vecumā redzot sex ainu iekš TV. Es pie sevis domāju, ka tas ir kas tāds, ko es nekad dzīvē nevēlētos, jo viņi tur vaidēja un man likās, ka viņiem ir diezgan sāpīgi ! Vispār iespaids bija tāds, ka tas nav baudāms process. Pubertāte pierādīja ko citu :D
7) man ir hroniska problēma ar galvu un man ir vājība uz blondīnēm. Man dzīvē ir bijusi tikai viena tumšmataina meitene un viņa bija praktiski kopija Vanessa Marcil. Mēs spējams saprast, ka viņa dumped me :D
Nu,ko ja nu man jānodod tā latiņa tālāk, lai jau tiek [info]wilkacis, [info]blondais_terors un [info]snake. Peace !
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: