Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

as gay as Elton Jhon @ 01:02 pm

[info]spike:

Nu, lūk, secinu, ka [info]wilkacis tomēr ir ļauna personība. Iesēja manī domu par to, ka braukt vasarā uz festivālu ir laba lieta. Un man tagad gribās, bet esmu secinājis to, ka man tas nav pa kontam. Ja nu vienīgi, es kādā mistiskā brīdī nekļūstu ļoti taupīgs un atsakos no dažāda veida izklaidēm, un vispār sēžu tikai mājās, kurās man vēl aizvien nav internetas, kas man liekas diezgan maz ticami.
Bet patiesībā par to aizdomājoties, tas ir izcili labs pavadīšanas laiks kādām 5 dienām. Paskaties, kad ir grupas, kas tevi interesē, labi daudz roks un labi daudz jautrības. Daudz visādu vieglā reibumā esošu cilvēku. Un pazīstot [info]wilkacis, tad jau pats arī esi tieši tādā vieglā reibuma stāvoklī, un šādā stāvoklī ar viņu ir jautri. Un vēl piecas dienas, tas nozīmē noteikti piedzīvojumu, nekādi savādāk tas beigties nevar !
Nu, lūk, patreizējie secinājumu, lai šādas lietas realizētu man ir vai nu jāpārdod sava niere, vai arī jāveido fonds, kurš nodarbojas ar manis sūtīšanu uz šādiem pasākumiem.
Vēl, protams, lietām var pieiet kreatīvi un jāmeklē darbs pa vakariem. Vai kādam nav nepieciešams nesakarīgu lietu runātājs par augstu atalgojumu? Radio swh rock, es tagad uzrunāju tevi. Neko sliktāku par to, kas skan tagad es noteikti neradīšu. Labi ,kā vēl godīgi cilvēki pelna naudu...hmz, nav ne mazākās nojausmas.
Un caurskatot to visu pasākumu listi ar jau augstāk minēto pret mēnesi gaudojošo personību, esmu sev atradis jaunu tīkamu grupu Valbeat! Secinu, ka man patīk, kad notiek cross over starp rock un rock n roll.
Degt visiem Jums elles ugunīs ,kas uz tādiem pasākumiem var tikt. Un kāda velna pēc man vajag šādas iespējas dzīvē norādīt, lai tikai radītu manī gribēšanu. Tas ir nelietīgi! Man vajag stāstīt, ka dzīve ir sūra un grūta, un nekur man nav tikt lemts :D Lūk ar šādu attieksmi ir jāpieiet lietām, jāieslēdzas savās četrās telpās un jāmalko kādi pāris grami liktenīgi lētā vietējā alus, vai arī jāmeklē kādas mūsdienās tiek piedāvātas alternatīvas vanagam. Laikam mūsdienās jau tādas nav pieejams, žēl un skumji.
Tātad ir jāmeklē jauni un vēlams nelietīgi risinājumi situācijai kā ātri tikt pie naudas. Kā norāda personīga pieredze augstākā izglītība šādu iespēju nenodrošina un nesakarīga runāšana arī nē ! Līdz ar to man vajag Hitlera cienīgu plānu, kas ir papildināts ar tuksneša lapsas cienīgu viltību. Pie tā tagad arī piestrādāsim. Vai arī domāsim par rītdienu, un tās sniegtajām iespējām.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: