Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


September 9th, 2010

Par jūras dzīvi, kas man nedraud @ 10:06 am

Tātad dārgā pasaule,

Sākšu šodien ar to, ka lūk jums video , kur var redzēt kāpēc man ir paniskas bailes doties kādā izbraucienā, vai jūras ceļojumā. Vispār secinājums, ka es varētu būt slikts jūras pirāts.

Patiesībā domājot par to man liekas,ka man tiešām neizdotos būt pirātam.
Sāksim arī ar to,ka man teiksim ne pārāk patīk ūdens. Vai pareizāk sakot redzot apkārt tikai Jūru un viļņus, tas manī rada zināmu diskomforta sajūtu atrodoties uz metāliska liela priekšmeta starp tiem. Skatīt video augstāk.

Otrkārt man liekas,ka man nepatīk atrasties ilgtermiņā, izolētā vidē tikai ar vīriešiem. Patiesību sakot man patiktos kaut vai cerība, ka man ir cerības uz daiļo dzimumu. Lai gan būsim reāli, tas nekad nenotiek. Pirāts uz kuģa, kur citi pirāti ir Megana Foksa un Lindsija Lohana. Kāpēc man liekas,ka šis kuģis nekur tālu netiktu.

Man liekas,ka cīnoties ar zobenu es savainotu tikai sevi. Un tikai šādā veidā es tiktu pie koka kājas, āķa un vienas acs.

Bet man patīk muskulīnais tēls, kas robežojas ar vieglas formas homoseksualitāti. Ak pirāti, seno jūru metroseksuāļi, kas ceļoja caur jūrām. Vai arī ar pāris jaunekļiem vārdā Jura.

Un pie visiem velniem, kurš pirāts dzertu rum kolu. Tas varētu būt es septiņu bāru pirāts dzerot rumkolas. Bet man liekas,ak pat tur mani piekautu apsargi. Starp citu vēl viena profesija kuras pārstāvis es nekad nevarētu būt.

Bet jā rums, tas tomēr vienīgais der.
 

Comments

 
From:[info]krysta
Date: September 9th, 2010 - 01:08 pm
(Link)
Cilvēks ir sauszemes dzīvnieks un atrasties atklātos ūdeņos ir pretrunā dabai.
[User Picture Icon]
From:[info]spike
Date: September 9th, 2010 - 01:24 pm
(Link)
Bet tomēr reiz mēs no ūdens izlīdām.