Zaļā vārna ir un paliek zaļā vārna


Reply To:

kā jau parasti @ 11:34 am

[info]spike:

Laba diena ceturdiena,

Man tā patīk latviešu tauta. Patiesībā patīk tās vieglā paredzamības forma, vismaz viedokļa izteikšanā. Vēl pāris dienas atpakaļ visiem bija apnicis karstums, un viss bija slikti. Šodien jau visiem ir slikti, jo ir lietus. Vēl drusciņu un būs slikti, jo ir auksts. Un tad jau vēlēšanu laiks un slikti par to,ka dzīvojam Latvijā un nav par ko balsot. Un tad slikti, tikai tāpēc,lai būtu slikti. Un vispār slikts latvietis tas,kuram ir labi.

Man personīgi ir slikti, ka Megana Foksa dzīvo nepareizos platuma grādos. No otas puses viņa ir slavena un skaista, līdz ar to laimīga. Un tas jau arī būtu slikts latvietis. Lūk sapratu, kur ir mana dzīves problēmu, kāpēc mums nav slaveni skaistu meiteņu Latvijā. Tad es varētu pievērsties stalkerismam. Lūk ir daudz vienkārši skaistas meitenes, bet kāpēc par slavenībām neviena nekļūst.

Bet dīvaini, kāpēc pie mums nav nekādu iekārojamu zvaigžņu. nepareiza tā valsts, nepareiza. Lūk es balsoju par partiju, kas man sola iekārojamas zvaigznes un alus akcīzes nodokļa samazināšanu. Un protams alus cenas griestus. Lūdzu mana balss ir ļoti pērkama.

Tikmēr
Es zinu, ka [info]wilkacis ir īpaši bēdīgs par laiku, tāpēc viņam šis video
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: