time doth flit; oh shit. - April 15th, 2021

About April 15th, 2021

05:28 pm
Nolēmu nesagruzīt nevienu draugu konkrēti, tāpēc rakstu te. Tēvs jau sen paziņoja, ka ņemšot suni. Haskija krustojumu ar kaut ko. Es uzreiz teicu, ka ar viņa dzīves veidu un vietu tik liels suns nebūs piemērots. Bet no otras puses nolēmu sevi arī distancēt, jo, nu, man pietiek ar to cilvēku problēmu. Kādu brīdi izskatījās, ka varbūt tomēr neņems to nabaga zvēru. Šodien atsūtīja bildes. Nabaga kucēns ir tajā aizdirstajā divistabu dzīvoklī. Es saprotu, ka tēvs ir vientuļš, bet viņš jau mūsu pirmo suni pēdējos gadus knapi veda ārā. Ēst gan jau arī dos kaut kādus optima līnijas konservus. Piedzēries vispār neizvedīs ārā. Gribas kaut ko darīt, bet neesmu tur bijusi kopš septembra, mēģināt pārliecināt nav iekšā. Palūdzu nesūtīt bildes.

Biju šodien produktīva, mierīga, tagad jāraud. Gaidu īsziņas par to, kā viņu neatbalstu.

09:13 pm
Diena vēl nav galā. :D Mammai un tantei vakar kāds ielauzās dzīvoklī. Tante iztraucēja, pārnākot mājās. Logs vaļā (pirmais stāvs), mantas jau saliktas maisos. Nu, vismaz viņām beidzot ielika jaunas durvis, jo vecās turējās uz puņķiem.
Es izgāju pastaigāties. Redzēju burbuļojošu ūdeni, pīles un kaķus. Bišķīt nomierinājos.

09:58 pm
Lai nebūtu tikai slikti, divi joki par manu draugu:
1) Iemācīju viņam vārdu "čoža". Vakar viņš sēdēja ar telefonu rokās un klusi pie sevis vingrinājās - čoža, čoža, čoža
2) Izgājām pastaigā pie Daugavas. Nokavējām saulrietu. Viņš, kura vārds nozīmē "gaisma/spožums": "It's ok. I'm sort of your sunset, because my name is sun, but I'm always sleepy."
Top of Page Powered by Sviesta Ciba