time doth flit; oh shit. -

About  

Previous Entry Feb. 18th, 2017 @ 06:59 pm Next Entry
Ana Luna is a national treasure and she should be protected at all times. Viņa visu laiku domā par vietām, kur mūs aizvest un par ēdieniem, kas mums vēl jāpagaršo. Turklāt, viņa pati grib tajā visā piedalīties un viņas mamma mūs uzaicināja uz vakariņām īstā spāņu saimniecībā. Netīšām Ana Luna ir kļuvusi par mūsu erasmus badiju. Ar īsto neesam runājušas divas nedēļas. Nav par ko. Es šodien redzēju okeānu un zvejnieku ciematiņu un ēdu astoņkāji. Šī bija trešā saulainā diena pēc kārtas. Paldies, saule. (uzrakstīju šos teikumus un sāka līt) cilvēki šēro Tumana viedokli par studentu zemo intelektu. Nu, varbūt mūsu koncentrēšanās spējas ir kritušās, bet viņa lekcijās bija tāda neliela problēma kā anekdotes, kad vajag un kad nevajag (dažas no tām par izvarošanu), perversi joki par studentēm, homofobija un rasisms. Man īsti negribās no tāda cilvēka dzirdēt kaut ko par manu zemo intelektu.


lūk, manas skaistās kompanjones.
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]cimone
Date: February 18th, 2017 - 11:55 pm
(Link)
es arī vakar mazliet uzcepos par Tumana spriedelējumiem, you are not alone. viņam pašam jau sen vajadzēja izvērtēt savas mācīšanas metodes.
[User Picture Icon]
From:[info]spect_actor
Date: February 18th, 2017 - 11:57 pm
(Link)
man prieks, ka es šodien atklāju, ka neesmu viena, jo reizēm šķiet, ka akadēmijā viņu visi tikai un vienīgi dievina.
[User Picture Icon]
From:[info]cimone
Date: February 19th, 2017 - 12:05 am
(Link)
man pie viņa bija daži kursi, studējot LU vēsturniekos. ja gribi, manu ne-gluži-rantu vari izlasīt manā klabē, vakardienas ieraksts.
[User Picture Icon]
From:[info]cimone
Date: February 19th, 2017 - 12:08 am
(Link)
tendenci uz frivoliem jokiem arī atceros (man nu jau vairākus gadus vairs nav nācies klausīties lekcijas, bet padomju stila eksaminēšanas pieeja gan vēl ir spilgtā atmiņā)
[User Picture Icon]
From:[info]spect_actor
Date: February 19th, 2017 - 12:13 am
(Link)
mums pirmajā kursā bija tie paši 60. jautājumi + mitoloģiskie tēli (kurus mums viņš, intelektuālākais vīrietis Latvijā, ieteica apskatīt vikipēdijā).
mani interesē antīkā kultūra un mitoloģija, bet par to noteikti vairāk esmu iemācījusies ārpus zubrīšanās eksāmenam.

un tiešām ir pierādījies, ka es un mani kursa biedri vairāk atceramies no to pasniedzēju priekšmetiem, kur visu gadu jādara praktiskas lietas - jāskatās filmas, jālasa grāmatas, jātaisa prezentācijas un jāanalizē redzētais/lasītais.

+ viņš bieži vien kļuva tik pretīgs (piemēram, pārliecinot mūs, ka romā noteikti nekādu "pidarasu" nebija), ka es vienkārši pārstāju klausīties.
[User Picture Icon]
From:[info]cimone
Date: February 19th, 2017 - 12:19 am
(Link)
omg, tas ir.. ko tur vispār teikt. cilvēks tiešām nejūt, ka, ja reiz viņam tik ļoti vajag verbalizēt savus homofobiskos uzskatus, teiksim, paša virtuve ir īstā vieta, nevis akadēmijas auditorija? būtu tikai normāli, ja uz to viņam stingri norādītu akadēmiskās iestādes vadītājs.
[User Picture Icon]
From:[info]spect_actor
Date: February 19th, 2017 - 12:21 am
(Link)
man zuda visas cerības, kad viņš lepni pastāstīja anekdoti par izvarošanu, un visa auditorija (90 %, protams, meitenes) nervozi smējās.

atzīstu, ka pirmajā kursā vēl nebiju tik drosmīga, lai ietu sūdzēties, bet tagad man pie viņa vairs nav lekciju.
[User Picture Icon]
From:[info]spect_actor
Date: February 19th, 2017 - 12:59 am
(Link)
man gan īsti nav ideju kur. ir kāda vieta, kur studentiem sūdzēties (tas gan laikam jāprasa studentu pašpārvaldei)?
[User Picture Icon]
From:[info]spect_actor
Date: February 19th, 2017 - 01:09 am
(Link)
Jā, līdz šim akadēmijas pasniedzējus neesmu redzējusi ar to rakstu dalāmies, tāpēc iespējams prātīgāk būtu aizrakstīt Rūtai ar atsauci uz Tumana viedokli.
(vispirms būtu noderīgi parunāt ar šī brīža pirmkursniekiem)
[User Picture Icon]
From:[info]annuska
Date: February 19th, 2017 - 01:12 am
(Link)
dari tā, viņiem tiešām ir svarīgi, ko studenti saka
[User Picture Icon]
From:[info]spect_actor
Date: February 19th, 2017 - 01:16 am
(Link)
pierunāji. rīt sakomponēšu e-pastu, pirmdien nosūtīšu.
From:(Anonymous)
Date: February 28th, 2017 - 12:53 pm
(Link)
Kādam ir problēmas ar demokrātiju, free speech un normālu zināšanu apriti. Tad nu palūko, pie kā attiecīgi noved permanentais aizvainojums un čīkstulība - http://www.thecollegefix.com/
Svarīgi nav joki, jo joki pārsvarā ir gaumes jautājums, svarīgs pat nav konkrētais pasniedzējs kā cilvēks. Izglītības iestādē vienīgais svarīgāis, viņpus emocijām, aizvainojumiem un visam pārējam, ir tikai un vienīgi iegūtās zināšanas. Acīmredzot, tas ir tas, kam tu akadēmijā nebūsi pievērsusi uzmanību, neprotot nošķirt būtisko no nebūtiskā, un tagad nu čīkstuļo.
From:(Anonymous)
Date: February 28th, 2017 - 02:11 pm
(Link)
https://youtu.be/-hjGlLkmELA
From:(Anonymous)
Date: February 28th, 2017 - 12:43 pm
(Link)
nopietni? tu iedrošini pasniedzēju nosūdzēšanu labākajās panīkušo rietumu universitāšu cenzūru un raganu medību tradīcijās? tev galīgi nav kauna?
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba