igne · natura · renovatur · integra

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Atklātība un godīgums ir baigi labā lieta, tikai mēdz būt ļoti nepatīkami. Kā tajās nedaudzajās reizēs, kad viņš runā par "meiteni, kura precēsies". Viņam šis fakts kaut kā grauž un tas grauž mani.
Tagad atkal, esot viņam atrakstījusi, ka oficiāli saderinājusies. Un viņa balsī bija kaut kāds besis par to. Gribēju jau teikt, kāpēc es sev to vienmēr nodaru, bet mani aprurēja doma par leiti, kurš no manas jūtu pasaules pazust netaisās; sēž uz sava pjedestāļā tālā sirds nostūrī.

un naktī viņš man čukstēja "lūdzu, nekad nesadari kaut kādas muļķības". (Un vai tas vispār nozīmē tālejošus mērķus attiecībā uz mani?) Bet vai es maz māku būt godīga? Gribās ietīties ideālisma kažociņā un būt vislabākajai- komplektā ar laimi, protams. Vientulība dod pārāk daudz laika domāt. Nākamie 2 mēneši solās būt diezgan aizņemti, būs maz laika eksestenciālām pārdomām/problēmām.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On February 3rd, 2014, 02:09 pm, [info]basilia commented:
Te, cik saprotu, taa ir reaala persona, nu taa meitene. Manaa gadiijumaa bija kaut kas liidziigs, girl from a village, ar kuru galu galaa buus jaaprecas (un jaanoliek vieglaas dienas bla blaa). Un tad man vienmeer patika buut riebiigai un teikt kaut ko no seerijas - oh right, that girl with unibrow. Kaut gan iekshaa riktiigi grauza.
[User Picture]
On February 3rd, 2014, 02:30 pm, [info]sonnenwende replied:
nu, viņš pastāstīja, ka bija klasesbiedrene, kurai viņš vienmēr ir paticis, bet viņš viņai nekad nepievērsa uzmanību. (protams, vēl stāsts, kā viņa mammai tā beibe patikusi utt) un, kad viņš uzzināja, ka viņa precēsies, esot bijis tāds babām, ka kaut ko palaidis garām. bet vai tad mums katram nav kas tāds? lai arī cik nepatīkami tas nebūtu, cenšos nebeigt sevi ar to nost.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry