igne · natura · renovatur · integra

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Nejauši uzdūros vienam rakstam, ķip pamatnostādne veiksmīgai laulībai islāmā. Nu, wtf, kāpēc dzimtsarakstu nodaļa neizdala ko tādu. Pat nabaga apspiestajām musulmaņu sievietēm neiesaka visus darbus darīt, lai nebūtu pārslogota (kreklus taču vecis var gludināt pats). Nu un par to, ka sievietes nopelnītā nauda ir viņas un vecim ir jārūpējās par visu.. No comments. Labāk apprecēt kārtīgu musulmani nekā vietējo bāleliņu (un ne jau ahmedu, kurš strādā noliktavā, iedzer aliņu un uzšauj draudzenei). LOL pilnīgi žabu dušit nu. Mans industriālās inženērijas students taisa tik smukas acis un dzied mīlas dziesmas, un es sev esmu nosolījusies nebūt atkarīgai ne no viena. 
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On December 11th, 2013, 08:06 pm, [info]beacon commented:
Bāleliņu lielākā nelaime - veceņu bari visriņķī (ja runa par lv). Dēliņi vnm mīļāki + mammītes, oooomītes, tantes, skolotājas un visi citi bābieši, kas no bērnības ucina, saudzē un ne sūda par atbildību, stāju un pienākumiem nemāca. Tas nerunājot par tādām augstām mākslām, kā gods un cieņa..
[User Picture]
On December 11th, 2013, 10:17 pm, [info]justmy2cents replied:
Apmēram to pašu varētu teikt arī par vecenēm, kuru lielākā nelaime, ka bāleliņu bari visriņķī. Bet ne viens, ne otrs nav diez ko patiesi. Man šķiet, ka galvenais defekts ir visiem kopīgs, gan večiem, gan vecenēm – vispārēja bezatbildība, pofigisms, egoisms, vispārēja gatavība visus čakarēt, u.t.t.
[User Picture]
On December 12th, 2013, 12:51 am, [info]beacon replied:
Mans naivums, bet nesaprotu, kur tas labums otru (citus) čakarēt. Man, kā vairumam, mēraukla ir tikai viena, manējā..
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry