igne · natura · renovatur · integra

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Leitis: "nu es gribu beidzot to džemperi nopirkt, lai mana meitene atpišās ar savu Ziemassvētku dāvanu"

čomiskai humora izjūtai nav nevainas, tikai, es nejustos laimīga, ja zinātu, ka mans vīrietis tādus vārdus saka savai bijušajai daudzgadīgajai lovei.


Un man liekas, ka M. bik samelojās. protams, nekas nopietms, bet galīgi stulbi. Viņš kaut ko bija ieminējies par kaut kādu beibi sporta zālē, ka gribot viņu savest ar savu čomu. Nu, lūk, skatos FB viņš nolaikojis bildi ar tādu pašu vārdu. saku viņam, tā ir tā? viņš sāk acīmredzot taisnoties, ka viņa visu viņam laiko, ka vajag atpakaļ. Nu, protams, es izčekoji VISU viņa profilu un viņa ir nolaikojusi 1 bildi un uzrakstījusi vienu komentāru. lol, par manu pacietību. BET, es neteiktu NEKO, ja viņš nemeklētu attaisnojumu, ja būtu kaut vai tizli pasmaidījis, būtu labāk, nekā izdomāt muļķības, lai man būtu mierīgāka sirds, sevišķi, ja es neesmu paskaidrojumus prasījusi (kādas man vispār tam tiesības?). nu, lūk, un šitas man riktīgi besī.
Labi, es zinu, ka pati pirms pāris dienām rīkojos šausmīgi kretīniski, bet starpība ir tā, ka viņš nezina NEKO un nekad neko neuzzinās, bet, nu ja kaut ko dari, tad dari tā, lai otrs nekad to neuzzin, jo meli, ja tiek atklāti, sāp.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry