Soikina muldētava - Komentāri
Gudri d*** nav malku cirst.
antuanete
Man vienalga, ko saka zinātnieki. Rīkstnieks mūsu akas vietu parādīja pilnīgi precīzi, pateica, cik metru dziļumā būs pirmais ūdens, cik metru dziļumā jārok, lai ūdens būtu vienmēr, un līdz šim par akas izsusēšanu esam varējuši sūdzēties tikai divreiz, ļoti sausās vasarās.
Bet tā jau āderes ir muļķības, vai ne? :P
Par pārējo nekomentēšu, bet par to, kas ir mistiskie "spriegumi", kuru izlādes vietas var būt t.s. āderes - lēnu tektonisko kustību rezultātā Zemes garoza visu laiku tiek deformēta dažādos virzienos, līdz, spriegumam sasniedzot galējo robežu, kādā vietā rodas lūzums un spriegums tādējādi izlādējas. Neskatoties uz to, ka pie mums aktīvu zemestrīču praktiski nav, senākos laikos tās ir bijušas, iežu slāņi ir caurausti ar lielākiem un mazākiem lūzumiem un spriegumu uzkrāšanās un slāņu savstarpējā kustība pa lūzumiem ļoti lēni turpinās. Šajās lūzumu vietās mainās seismisko viļņu kustības ātrums Zemes garozā, iespējamas arī elektrovadītspējas izmaiņas - kalnu reģionos tas ir ļoti labi fiksējams ar aparatūru, iespējams, ka pie mums svārstības ir pārāk nelielas, taču uz dzīvajiem organismiem iedarbojas)
Vārdu sakot, tāpēc, ka kaut ko nav izpētījuši britu zinātnieki, nav pamata uzskatīt, ka minētā parādība neeksistē.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Profils
soikins
User: [info]soikins
Name: soikins
Kalendārs
Back Janvāris 2010
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало./ Два важных правила запомни для начала:/ Ты лучше голодай, чем что попало есть,/ И лучше будь один, чем вместе с кем попало. /Омар Хайям/