Soikina muldētava - Jaunumi no patriotu gala
Gudri d*** nav malku cirst.
soikins
[info]soikins
Add to Memories
Tell A Friend
Jaunumi no patriotu gala
Iesākumā citāts no Patriotu portāla Latvians.lv:
"Kalpaks krita cīņā ar Krievijas armiju 1919. gada 6. martā."
Nez vai tikai vēstures zināšanu trūkums (diezgan apkaunojošs cilvēkam, kas uzskata sevi par Latvijas patriotu), vai atmiņas kropļojums ideoloģijas ietekmē?

Otra ziņa par "Visu Latvijai!" šķelšanos. Protams, nepārsteidz. Drīzāk būtu jābrīnās, ja kaut kas tāds nenotiktu. Nacionālisti taču tomēr. Viens otram rīkli pārgrauzīs, savu iedomāto lāčādu dalot un čekistus savā vidū meklējot. "VL!" atšuva lielās partijas un tagad vēl pati sašķēlās. Kāds ķīniešu gudrais, ja nemaldos, Hueju Ši reiz teica: "Saule lecot, riet.", šajā gadījumā tā jau riet vēl neuzlēkusi. Saskaņā ar sabiedriskās domas aptaujām "VL!" līdz 5% barjerai nepavelk, par pieskaitot 3% standartkļūdu, domāju šis trieciens viņiem nāks tikai par sliktu un viņi zaudēs vēl daļu no sava jau tā mazā atbalstītāju pulciņa. Šķiet, nacionālisti Saeimā nevar tikt nedz ar savu radikālismu, nedz uzvelkot jēru kažokus.
Comments
From: [info]makmerfijs Date: 28. Jūnijs 2006 - 23:27 (Saite)
Par Kalpaku jamiem totāla izgāšanās. Manuprāt pārāk vispārzināms fakts, lai mēģinātu viltot. Droši vien raksta autors ir viens no tiem mazgadīgajiem nacionāldolbajobiem, kuru patriotisma izpratne nesniedzas tālāk par krievu sišanu.
From: [info]nazis Date: 29. Jūnijs 2006 - 09:35 (Saite)
Par nacionālistiem un nacionālsīkpartijām jau savulaik rakstīju (konkrēti - par NSS): http://alvils.latvietis.com/index.cgi?action=5&id=58
Jāpiekrīt, ka arī man nav pēdējā laikā sanācis būt pārāk aktīvam nacionālistam (dažādi apstākļi, kā jau visiem, bet viens ar donkihotismu nodarboties nevēlos/nevaru - tādēļ daru to un tik, cik ir iespējams), tomēr pārsteidz tas, cik ļoti cilvēki cenšas iekļūt Saeimā, labi apzinoties, ka tas nav iespējams. Ja 18-19 gadu vecumā to vēl var norakstīt uz jaunības maksimālismu, tad jābrīnās par tiem, kas šitik utopiski domā 23-gadu-un-uz-augšu vecumā... :|
kautskis From: [info]kautskis Date: 29. Jūnijs 2006 - 14:40 (Saite)
Nez, savulaik Latvija tad, kad gribēja imitēt to, ka tai ir ārpolitika, teica: "Mūsu ārpolitika vērsta uz iestāšanos ES un NATO!" Un atkārtoja ad nauseam. Piedodiet, ja maldos, bet brīžam šķiet, ka nācionālās partijas, kad cenšas imitēt darbību, visu laiku maļ: "Mūsu mērķis ir tikt Saeimā!"
From: [info]nazis Date: 29. Jūnijs 2006 - 14:50 (Saite)
Jā, tikai atšķirība tāda, ka Latvija finālā iekļāvās Eiroimpērijā, bet sīkpartijas Saeimā diez vai kādreiz tiks :) No runāšanas vien nekas nemainās. Un darīšanai resursu ir daudz par maz. Mūsdienās, ja nav pieejami plašsaziņas līdzekļi propagandai un finanšu resursi kuk... tfu, PR celšanai, ar runām vien Saeimā tikt nevar. :( Nav jau Zīgerista laiki.
From: [info]buks Date: 30. Jūnijs 2006 - 10:28 (Saite)
Orientēšanās vēsturē un nacionālpatriotisms ir konstanti un savienoti aspekti - palielinoties vienam, samazinās otrs.
5 izsakās vai atļausies nepiekrist?
Profils
soikins
User: [info]soikins
Name: soikins
Kopsavilkums
Kalendārs
Back Janvāris 2010
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало./ Два важных правила запомни для начала:/ Ты лучше голодай, чем что попало есть,/ И лучше будь один, чем вместе с кем попало. /Омар Хайям/