Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - Iespējams, pirmais puksts ar politisku nokrāsu [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Iespējams, pirmais puksts ar politisku nokrāsu [Feb. 19th, 2017|10:19 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]_pauls_
Date:February 19th, 2017 - 07:41 pm
(Link)
Es nezinu, kas tas par video. Un neesmu diez ko kompotents politikā, bet man radusies sajūta, ka vairums politiķu, izņemot dzintarveidīgos, pārāk netrako par šīm tēmām. Viena lieta ir vērsties pret Krievijas politiku, bet tas taču ir kas cits.

Es vispār esmu no tiem, kas uzskata, ka mediji (un arī ar visu sociālo tīklu starpniecību) mākslīgi un nejēdzīgi uzkurina cilvēkus par da jebkuru tēmu. Izlēmu pirms vairākām nedēļām atteikties no visu "dižo" ziņu portālu šķirstīšanas: delfi, tvnet, apolo un tml. Zini, mierīgāka dzīve un galīgi nepietrūkst. Paskatos lsm.lv (ir arī krievu versija). Ok, ir jau pa laikam kas tendenciozāks, bet kopumā vismaz virsraksti atbilst saturam. Secinājumus par tēmu tik un tā pašam labāk izdarīt, nevis truli lasīt citu komentārus.

Ja Tev ārzemēs rāda, vari pārmaiņas pēc paskatīties, piemēram, šo:
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/19.02.2017-province-misa-un-bobs-dilans.id91265/

[User Picture]
From:[info]sofia
Date:February 19th, 2017 - 11:13 pm
(Link)
es jau ar' diži neko nelasu.. vnk pamanīju, cik ātri mani uzkurina pat tas minimums, ko pamanu kkur tīklā. Used to be different. Ar kosmisku ātrumu aug kkāds spīts.

pat, piemēram, Jaunā gada runas. man ausī neiekrita "latvieši" nevis "Latvijas iedzīvotāji".. vnlg jutos uzrunāta, whatever. :D Bet, jau pats fakts, ka kkāds tāds sūda sīkums bija jāiztirzā pirmajā gada dienā.. džīzas. Toties es pasmīnēju par "un nav svarīgi, kurā valodā Jūs runājat.. mājās." un varbūt tur nemaz nebija pauzīte, bet to my ear there was one. Pilnīgi bija tāds: runāšu kur un kā vēlos, thank you very much.

Vnk kkā nebiju āpstājusies, lai par to padomātu. Bet tagad, kad esmu, kontrasts starp sevi pirms tiem apmēram 5 gadiem un tagad biedē.