Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Iespējams, pirmais puksts ar politisku nokrāsu Feb. 19th, 2017|10:19 am

sofia
pamodos ar sajūsmu par zilajām debesīm virs manas gultas. Un paslavēju sevi, ka 5os no rīta tomēr izvēlējos brīvdienu, un izslēdzu modinātāju :D
uztaisīju sev apstrīdami veselīgas brokastis - auzupārslu putra un divi burkāni, bet cukurota kafija kinda gives the balance to that.
Ieslēdzu datoru (gribēju neslēgt, but for the radio... you know..)
UN F_ING VIDEO NO LV, KO ŠĒRO SOME PEOPLE, JUST MADE SO F_ING ANGRY!!!!!!

Seriously - kad mums tās vēlēšanas?
Kādai ir jābūt valsts amatpersonas attiecībai pret valsts valodu?? Es šaubos, ka kāds rakstītu savus komentārus dokumentiem un runātu sapulcēs ne valsts valodā.
Kādai ir valsts amatpersonas attiecībai jābūt pret cilvēkiem, kas dzīvo Latvijā? Visi astoņdesmitgadīgie okupanti un viņu atvases. Ļaunākais, kas mūsu/jūsu tautai var draudēt.. Dievs, pasarg, kāds no viņiem sapratīs, ko es kā politiķis gribu viņiem pateikt, atnākot uz krieviski runājošiem skatītājiem orientētu kanālu! Var nenākt.. Kāpēc nākt un kāpt uz galvas, viņi/mēs jau tā ir/esam zemāk par grīdlīsti (tiešs tulkojums no krievu frazeoloģisma)...

Un tie paši valsts valodai lojālie politiķi, tiekoties ar ārzemju politiķiem, runā angliski, ņem un runā valsts valodā un lai kāds tulko, tulkiem arī vajag darbu. Kāpēc kāds ārzemju izlecējs ir pelnījis vairak cieņas, nekā līdzcilvēks? Kāpēc nevar mēģināt tautu vienot? (smieklīgs vārds, ņemot vērā, mūsu valdošās partijas) Mēs ejam uz totālu atsķeļšanu.

Pēdējie pieci gadi mūsu valstī, ir pārsvītrojuši manu vairāk kā veiksmīgo 20 gadu integrāciju. Svaigi pēc skolas - es biju superlatviska. C'mon es pat šo blogu jau pār pa 10 gadiem rakstu nosacīti valsts valodā, un sorry, tā nav krievu valoda, kas viņu apdraud, bet gan angļu. Bet tagad.. Un ne tikai es - arī mans brālis, cilvēks, kas dejojis tautas dejas, spēlējis basketbolu, fanojis par Dinamo un LV, klausījies Dzelzs Vilku.. pēkšņi to vairs nedara un labi, ja viņa latviskos draugus uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt. How did that happen? Nopietni, kā valsts ir pieļāvusi, ka tivi integrēti latviski runājoši jauni cilvēki aizgāja pa kreisi?

Īpaši tagad, kad krievvalodīgajos medijos ir tik nenormāli daudz tiek rakstīts par to, ka būt imigrantam ir so much better kā būt mūžīgajam okupantam. Un ka tavi bērni jau vienā paaudzē pārstāj būt imigranti, kamēr LV vēl ceturtajā paaudzē tu esi svešinieks.
Un diemžēl - es ārzemēs jūtos labāk kā mājās. Es nejūtu tik daudz dusmu, bezspēka un naida. Un doma par dzimtenes pamešanu kļūst arvien reālāka, jāpārdomā tikai sēņošanas iespējas..
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: