Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - Ja kāds izlasīs šo murgu līdz galam... [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Ja kāds izlasīs šo murgu līdz galam... [Jun. 27th, 2012|02:25 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , ]
[Current Mood |slight headache]
[Current Music |birdsongs [again]]

Viss sākās ar to, ka McGregors brida pa zili baltajiem sniegiem oranžu laternu gaismā, tērpies klasiskā Šerloka Holmsa outfitā, viņš meklēja Cūkkārpu [don't ask - I just know - you always know what people think in dreams], kuru arī viņaprāt atrod un ieiet Cūkkārpas mežu teritorijā caur Ogres estrādes ieeju, tikai, saprotams, sniegainu, and that it is the last we see of him in this dream, jo mēs pārceļamies uz pili..

Es esmu mirusi un mans gars revisits the sites of 6th HP, which I must like, because it's my 4th time here.. izņemot pašu pili tur gan nekas potterīgs vairs nav. Toties te ir Jūlija un Arianna, kas uztraucas par manu lack of interest in my personal life un my weird homy hobbies. [but I'm dead so what do I care about my personal life].. un miljons citu cilvēku, bet viņi mani neredz, jo mirušos redz tikai tie, kas vinus redzējuši dzīvē, that's the rule. Attiecībā uz citiem, it's like being in a pensive. Bet neatkarīgi no tā, vai cilvēki mani redz vai nē, viņi katru reizi dara precīzi vienu un to pašu.. un es uzjautāju Jūlijai, vai viņai nav baigā deja'vu sajūta, bet no there isn't..

Then I meet another stuck soul wandering the halls, tikai vēl nesaprotu, ka he's dead too, vnk domāju, ka šis tiešām nav redzēts, bet sees me. While I ponder over this, two babies fall down the stairs [turklat viņi ir Siāmas dvīņi], and a girl yells at this guy: "Go catch them!" But he just stands there with the saddest expression I have ever seen un viņa aizskrien pati.. un kad jau ir uznesusi augšā ierauga lejā kkādu mantiņu mētājamies un grib aiziet pakaļ, so tells the guy: "Can you at least hold them!" Viņš žēlīgi skatās viņai tieši acīs un says: "No I can't! I'm dead! I can't hold anything in your world anymore!" un izbāž roku cauri mazuļiem.. [Te man pieliec, ka viņš arī ir gars un es sāku domāt, vai viņš bieži nāk skatīties kā bērni krīt un vai vnm saka meitenei, ka ir miris..] She tries to touch him un jumps away in fright, when feels no impact, I feel tears running down my cheeks, when suddenly he turns with pain on his face to go away, because he can't stand this anymore, and stops when meets my eyes staring. Un man liekas, ka esmu pieķerta zogot kko verī personal. Tā mēs stāvam, skatoties viens uz otru, līdz es izdzirdu a wizard/healer saying: 'These Tully children are tough!' Šī Game of Thrones atsauce mani atmodināja no stupora un I ran away, but he followed. 'Wait!'

I was well ahead, but stopped when saw two non-identical twins plotting their mischief for the 4th time, this time I decided to teach them a lesson, un told so to my follower, who agreed to help. And we kinda sabojājām visu viņu plānu, so before they fled they shouted: "Jūs pat iedomāties nevarat, ko mēs tagad pasauksim!" Bet kkādā dīvainā kārtā es uzreiz iedomājos vienu kačaku no ĀĢ Māra S. klases un zināju, ka viņš ir īstais, told my guy.. un mēs iegājām kkādā auditorijā, kur šis izdomāja tēlot, ka ir skolotājs, tāpēc skolotāja tēloja, ka atbild kko, kad ielauzās vesels bars ĀĢ cilvēku. Un viss būtu OK, ja pēkšņi neiebrauktu viena velosipēdiste apspīlētā velo tērpā ar sexy body and face of a goddess un nepateiktu: "Skolotāj, milzīgs paldies Jums par visu!!" apskaujot īsto skolotāju. Es domāju - надо делать ноги - kad dzirdēju, kā vienlaicīgi skolotāja teica: "Nu ko tu, Liāna!" un my guy's brain saying slowly: "Lyanna!" Es paskatījos uz viņu un he was in shock unable to move, tad Liāna piegāja pie viņa un teica: "You kept your promise.." un man pēkšņi bija revelation - "džī, that must be young Ned Stark!!" [and that was the last we saw of him]

Tad Liāna pienāca pie manis un teica, ka jāiet svinēt mācību beigas!! un mēs gājām ārā, kur nekūstošā ledus vannā bija metrīgas šampja pudeles. Kamēr es ledus vannā meklēju kkādu konkrētu šampi, pie mums pienāca Marks Sloans, kurš it kā bija mans sporta skolotājs/pasniedzējs [not sure how old was I un kur es tur mācījos.. vsp jau I was dead. Does that mean, ka viņš was dead too? Lyanna was definitely dead. Viņš tak nedrīkst nomirt!!] un arī mani apsveica.. I was like 'Oh thank you so much' an apskāvu viņu un was like 'OMG! I'm hugging Mark Sloan!' Kad es viņu beidzot palaidu vaļā, viņš teica, ka būtu forši, ja es viņam atdotu naudu, jo citādi viņš mani vairs nekad neredzēs.. I had no money on me so we made some jokes about him finding me.. and I went away with Gordon, who was suddenly there.. Mark shouted something after us, I turned and shouted back: "Если я дам Вам денег - это взятка, а если Вы мне - это доброе дело!" He laughed, made a face and threw a ball at me. What an impressive throw it was! Sapnis beidzās ar to, ka Gordons noķēra to bumbiņu..

Pamodos ar domu - Aww, Mark Sloan hugged me! :D un tad atcerējos visu pārējo murgu..
LinkLeave a comment