Dialogi Ar Kādu Neprātīgo - sapņu diary [continued] [entries|archive|friends|userinfo]
simtgadīgsbērns

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sapņu diary [continued] [Sep. 8th, 2010|10:20 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , ]
[Current Mood |kavēju]
[Current Music |gone with the wind [ab]]

vsp bija kā turpinājums kādiem citiem sapņiem, kuri īstenībā nav bijuši, bet sapnī biju sure, ka 2 man tuviem cilvēkiem kkādas kreisās giga indīgās čūskas jau bija iekodušas. viņas bija kkur 15 cm garas, apvijās ap rādītājpirkstu un sastinga pēc tam, kad atstāja divus mazus ūdeņojošus caurumiņus..

nu lūk - šonakt čūska iekoda man. viņa bija dīvaina - ādas krāsas or something. es riktīgi sabijos sāku to kratīt nost, tad izdomāju, ka jāņem līdzi pie ārstiem, lai viņi redz arī pašu čūsku, bet kad pie zemes viņa palika spīdīgi zila un ar adatainām malām. un es atrados kkādā dīvainā augstskolā, kur devos pie dakterīšiem. un viens tieši sēdēja reģistratūrā un runāja pa telefonu, kamēr info-sekretāre kkur notinās. a kamēr es kāpu pa tām trepēm un kuru tur 3.o stāvu mana čūska palika dzeltena, viņai sāka parādīties purniņs.. un vsp viņa iskatījās pēc mazas gumijcūciņas.. un adatas sāka ievilkties iekšā un kamēr viņš runāja pa telefonu, viņa vsp sāka izskatīties pec žurkas. un kad es pateicu, ka "man iekoda šitā" viņā uz mani skatījas tik neizprotoši - kāpēc vsp nācu ārstēties.. un es sāku skaidrot, ka tā ir čuska, kas maina formu.. un ka maniem draugiem uzbruka nesen čūskas, ļoti indīgas pie tam, un ka vajag man izsūkt indi. viņš smējās, bet saprata, ka pie zināmiem ārstiem man tomēr vajadzētu pārbraudīties, bet neko neteica. tad no kkāda kabineta iznāca vēl viens dakteris, vecāks. un viņš izskatījās ieinteresēts. es paņēmu un nometu žurku zemē, lai tā transformātos, bet nekas nenotika. un tad es atkal viņu noķēru un sāku pūst viņai malā spalvu tajā vietā, kur iekšā ievilkās adatas - un tur viņi bija - daudz mazi asins sarkani punktiņi perfektā rindā.. vecākais dakteris ieinteresējās un teica, lai atnāku pēc kādas stundiņas.

a es aizgāju līdz kkādam šoping-centram, kādu arī jau kādā citā sapnī esmu redzējusi nesen, bet ne dzīvē. un tur pie ieejas fočējās tās pašas baiker-sievietes, kas iepriekšējā sapnī, bet šoreiz viņas jau brauca mājup no sava tripa. tad sāka līt lietus, un man kāds pārlika lietussargu, a es nez kāpēc padomāju, ka es cilvēkam traucēju.. pagāju malā. izdzirdēju balsi - 'hm, skat, ka dažiem tomēr patīk lietus..' sapratu, ka kāds gribēja būt jauks. atskatījos, bet tas bija kāds nepazīstams čalis. es stāvēju ar vaļā muti un skatījos debesīs ar aizvērtām acīm. tad sajutu someone's presence.. atvēru acis - tas bija samērā amused matīss. parasīja, ko daru? teicu, ka man jāiet atpakaļ un uni.. viņš ņēmās mani pavadīt.. mes gājām mūs šļakstīja kravas mašīnas.. un es izstāstīju viņam par čūsku.. un viņš tā smējās.. un es arī tā smējos.. kamēr bilde nesāka zust un es nesāku krist.. laikam paģību, moš nomiru - who knows..
LinkLeave a comment