Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

sobrid -

Mar. 7th, 2019 10:22 am

Pēdējo trīs nakšu laikā man sapnī ir uzbrucis un iekodis suns (pamodos no tā, ka reālajā nomodā skaļi iekliedzos un ar kāju no visa spēka iespēru teltī blakus guļošajai mugursomai), un ir iešauta lode kaut kur sirds apkārtnē. Turklāt nesāpīgi. Laikam bija nāvējoši. Nodomāju, ka filmās taču tā ir, ja tur trāpa. Vienīgais, ko jutu - tāds kā mazs guldziens vai žļurkstiens, kad maza lodīte pavisam nesāpīgi iztraucās cauri ķermenim un arī skaidra saprašana, ja siltas asinis pamet ķermeni, sākumā tā nedaudz, velāk vairāj. Bija savāda sajūta, ka nekas nesāp, bet kustēties arī negribas, jo var sākt sāpēt un varbūt mazāk atliks dzīvošanai spēka. Pirms nomiršanas rāmi pamodos. Teju nekāda uztraukuma, vien tā siltā asiņu tecēšana. Tas bija sniegā, kaut kur starp Sporta manēžu un lielveikalu "Mols".
Starp citu, tas pirmais sapnis par suni (šķiet, tas bija bokseris) tiešām tika sapņots īstā teltī kaut kur īstos kalnos pilnīgā vienatnē.

6 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]frizieris
Date:March 7th, 2019 - 12:10 pm
(Link)
izklausās skumji
From:[info]sobrid
Date:March 7th, 2019 - 02:58 pm
(Link)
Nejutos skumji. Tā vienkārši notika. Nu labi...no suņa nobijos, bet tas vairāk tāds instinkts. Bija savādi, ka nobijos ne tikai no suņa, bet arī no tā, vai nepamodināšu tuvumā esošās maitu lijas. Dažas no tām vēroju iepriekšējā vakarā. Nākamajā rītā netālu no telts (tādā kā kalna virsotnes plato bez neviena cilvēka tuvākajos kilometros) lidinājās daži desmiti lielputnu. Spārnu atvērums ap 2 metriem. Skaisti. Pēc tam man stāstīja, ka tas neesot bijis nemaz tik droši.
From:[info]frizieris
Date:March 7th, 2019 - 03:19 pm
(Link)
labāk sašuj tās rētas
From:[info]fruktoze
Date:March 7th, 2019 - 02:13 pm
(Link)
Loti labs sapnis, kad tas bija?
From:[info]sobrid
Date:March 7th, 2019 - 02:58 pm
(Link)
Par suni - aizaizvakar. Par lodi - šonakt.
From:[info]fruktoze
Date:March 7th, 2019 - 03:08 pm
(Link)
skaidrs. :)