12 Maijs 2009 @ 15:40
 
Viņa bija ieritinājusies viņa rokās, galvu turot viņa klēpī. Viņš pārlaida acis pār meitenes ķermeni un viņa acīs bija ieraugāma dzirkstele, kas liecināja par idejas rašanos viņa domās. Viņš pieskārās meitenes melnajam džemperim un prasīja: "Latvian?".
Viņa klusi noteica: "Latvian..".
Viņš ar roku brauca zemāk, norādīja uz melno jostu un atkārtoja: "Latvian?".
Viņa: "mhm"
Viņš pielika savu degunu pie viņas deguna un ar roku apstājās pie viņas kājām.
"Latvian?", viņš klusi jautāja, norādot uz šortiem.
"Latvian", viņa mazliet iesmējās un noskūpstīja viņa degunu.
Viņš sarauca degunu, pasmaidīja, atliecās atpakaļ un paskatījās uz savu roku. Pacēla to augstu gaisā un, imitējot lidmašīnas skaņu, sāka "lidot" meitenes virzienā un smējās: "Turkish Airlines".
"Turkish Airlanes" nosēdās uz Latvian vēdera un viņi abi smējās maza bērna smieklos.
Viņš pacēla savu meiteni no sava klēpja, nolika viņu gultā, atglauda viņas sejā sakritušos matus un pēc kaislīga skūpsta nočukstēja: "I'm probably crazy doin' all those things, but then You are dangerous. You are my dangerous girl and I'm Your crazy "Turkish Airlines"."


Turkish Airlines
 
 
( Post a new comment )
sajūtu cilvēks[info]vacatio on 12. Maijs 2009 - 20:19
Gruzijas ēra pagājusi, tagad modē Turki.

Bet skaisti uzrakstīts, ļoti.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Saziemota Linda[info]sniedze on 12. Maijs 2009 - 20:39
nu nez cik nu modē. vnk, te visi turki. un šis patiesībā vēl trakāk - ar arābu asinīm.

gribot negribot, meitenēm romantika un dzīvi pārsteigumi patīk. patīk pazust sapnī un izdzīvot filmu realitātē. It īpaši ja puisis ir tieši meitenes tips un liek elpai aizrauties, paskatoties vien. Nav tipiskais turku tirliņš - šim nav kājas tievākas kā man un nav pleci viens pie otra tb - ārkārtīgi mazi kā puišelim padsmitniekam.

taču ar šiem vīriešiem dzīvi saistīt negribētu. Dr.lv Turcijas sadaļā, kur meitenes prasa, kā citas iepazinušās ar saviem turku vīriem, ik pa brīdim noķiķinos par dažu labu. Kā braukšu prom, tā viss. Latviešu puiši, lai arī kādi viņi, tomēr labāki.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)