snie · ka

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
mēs visi esam smirdīgi ubļudki. Šļuhas un urodi, kā mūs informēja, - no malas labāk redzams. Neko citu nemākam, kā tikai ņirgāties par cilvēkiem. Un pelnām miljonus, to darot. Nākt uz darbu ir tīrā bauda, neviens no mums nepagurst, neslimo, necieš un nekādas blusas uz mājām nenes.
Current Mood:
protams
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On March 26th, 2024, 12:27 pm, [info]eos commented:
Laipni lūgta miljonāru klubā! $$$

Un veiksmi sesijā, lai daudz automātu. :D

On March 26th, 2024, 06:38 pm, [info]snie replied:
o jā, nevaru sagaidīt, kad tikšu pie sava pirmā ekskluzīvā auto, kuru turēt garāžā un aiz liela skopuma un riebuma pat nebraukt ārā, lai kāds nenoskauž manu žilbinošo veiksmi un bagātību.

bet, ja nopietni, man būs interesanti piefiksēt, kādi aizsargmehānismi izaugs pret šitādiem izteikumiem. Dzelzs pacietība un melns humors varētu būt tikai aisberga redzamā daļa. Normāli cilvēki, kā jau ar kursabiedriem nospriedām, labprātīgi uz šito elli neparakstītos.

[User Picture]
On March 26th, 2024, 07:03 pm, [info]eos replied:
Man par šo runājot bija smieklīgi, ka draudzene ielikusi bildi fb, ka dzīvo Meksikā tagad, lai viņu liek mierā. Baidās it kā no skauģiem, tāpēc liek tādas bildes. Jo normāli cilvēki taču necentīsies sazvanīt viņu Meksikā.

Man šķiet, ka tā runā cilvēki, kas nesaprot, ko nozīmē glābt dzīvības. Un, ka viņi domā, ka visiem - no slimnīcas apkopējas līdz ķirurgam dod kukuļus. :D

Kāpēc elli - nav jau par ārstu Ukrainā frontē jāstrādā, te tikai daži rupji tipiņi, ne? :D

Es par šo nesen strīdējos ar tuvu cilvēku "ja Tu mainies pati, tad vide ap Tevi arī mainās". Uz Tevi gan laikam neattiecas, jo jāstrādā ar pārinieku kopā.

On March 26th, 2024, 07:23 pm, [info]snie replied:
nu, teikšu tikai, ka ilūzijas ātri izgaist. Detaļas neķidāšu, tā jau ieraksts tāds indīgs sanāca, vienam vakaram pietiek. Jāatvelk elpa.
* * *
On March 26th, 2024, 01:20 pm, an anonymous reader commented:
Lielais ķēriens: mēness aptiekā visiem vitamīniem -35%.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry