 |


 |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
Labi, ka ir 1) Dienvidāfrika 2) Stellenbošas pilsēta ar lauku teritoriju 3) Simonsig vīna darītavas 4) un viņu Tiara, ko silti iesaku. Arī parastais Cabernet Sauvignon rullē.
Pārbaudītais dzeršanas rituāls iesaka novietot glāzi Tiaras uz stabila pamata labi ēnotā punktā, tad uzsākt zāles pļaušanu, ik pēc trim apļiem (tā ir funkcija, kuras atkarīgais mainīgais ir laiks, un tā vērtība tiecas uz nulli) ieraujot malciņu, bet vajadzības gadījumā glāzi papildinot no pudeles, kas diskrēti paslēpta mājā (eventuālie kaimiņi redz tikai vienu, no viņu viedokļa, pusizdzertu, glāzi). nopļautam desmitdaļhektāram aptuveni atbilst divas trešdaļas pudeles un neizmērojams daudzums prieka. Tik daudz, ka vēlāk var uzšaut aukstu rīslingu, uzlekt uz divriteņa un veltīt kādu stundu nomaļu lauku ceļu izpētei.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |

 |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
Pirmo reizi mūžā, pielaikojot ancuku, kura žakete man der lieliski, bikses izrādījās par šaurām. Rezultātā nenopirku, jo cita izmēra bikses šiem nebija. Nešaubos, vainojama ir mana atkrišana no haotiskā un pašdestruktīvā dzīvesveida, kas plauka un zēla, pavei, tikai desmit un mazliet vairāk gadus pirms. Bet ancuks bija ideāli pieskaņots, saderēja ar acu krāsu un figūru (žakete). eh-eh.
starp citu, pēdējos divus gadus esmu dzīvojis tik kustīgi, kā nekad kopš pamatskolas laikiem.
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |


 |
|
 |
 |
 |
 |
Šodien pusdienoju skuka jaunajā restorānā. Izvēlējos auksto zupu ar kefīru (ar daždažādiem svaigiem zaļumiem), jēra sautējumu ar gailenēm, rabarberu kompotu ar rozīnēm (nebiju tādu dzēris jau nezin cik sen), un šokolādes kūku ar riekstiem un saldējumu (tam, ka kūkai te līdzi nāca saldējums, ir īpaša nozīme, jo es varu iedomāties vēselu lēveni vietu, kur par šādu niansi nebūtu padomājuši, un piedāvājumā būtu vien salda kūka, kuru bez espreso nu nekādi ne), un viss pasūtītais garšoja lieliski. Cenas ēdienkartē bija aptuveni pusotru reizi mazākas kā varētu sagaidīt, ņemot vērā atrašanās vietu, interjeru un ēdiena kvalitāti. Vēl tur ir ļoti patīkama apkalpošana un fantastiskas griestu lampas, kas atgādina kaut kādā aizmirstā spēlītē redzētu mehānisku zirnekli (šķiet, bija diezgan viegli nositams). Restorāns ar joni nokļuva Rīgas apmeklējamo un patīkamo vietu īsajā sarakstā, tā ka es tur noteikti atgriezīšos, vispirms, lai nogaršotu steiku (pamanīju, šķirstot ēdienkarti), un tad atkal šad un tad. Katrā ziņā - lai izdodas arī turpmāk! ps Taču, ja deserta piedāvājumā būtu bijis brilē krēms, noteikti pirmajā apmeklējumā izvēlētos tieši to.
Tags: pozitīvi
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |

|
 |
|
 |