[iCE2] - Game.EXE 02'2005 [entries|archive|friends|userinfo]
[iCE2]

[ website | Kino Kults ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Game.EXE 02'2005 [Feb. 3rd, 2005|04:21 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Bet "Тоже Игры" vairāk nav...

...tapēc ka žurnāls tagad ir multiplatformu, ho-ho! Ja pirms pāris gadiem es kaut ko tādu pateiktu, man sejā smietos visi, ieskaitot tos pašus cilvēkus, kuri šajā numurā recenzē "MGS3: Snake Eater", "Ratchet & Klank: Up Your Arsenal" un "Fight Club: The Game". Iztika bez revolūcijām un skaļiem vārdiem - viss, kas ir mainījies, ir viena jauna rindiņa pie recenzijas header'a, "platforma". Bet tas ir tikai loģiski - savādāk žurnālā būtu 3,5 recenzijas, un tās pašas par kārtējiem RTS kl0niem un kādu pieklīdušu krievu kvestu, "Pečka-6: Sudnij Deņj".

linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]fxp
Date:February 3rd, 2005 - 04:53 pm
(Link)
SHVEEETTT! Vai tas nozīme, ka jāsāk atkal pirkt Game.Exe? Kas zin...
[User Picture]
From:[info]snake
Date:February 3rd, 2005 - 05:17 pm
(Link)
neesmu gan vēl lasījis, bet MGS3 ir 4, R&K ir 4,5 bet FC - 3. No piecām ballēm. Recenziju nav daudz, bet, domājams, ka tikai pagaidām.
[User Picture]
From:[info]gamemaster
Date:February 3rd, 2005 - 05:55 pm
(Link)
Nu tikai iemesls , lai Game.EXE vairs nekad nepirktu :/
Pārdevās tomēr, maitas. Pārdevās.
[User Picture]
From:[info]fxp
Date:February 3rd, 2005 - 05:59 pm
(Link)
KO NU?
[User Picture]
From:[info]snake
Date:February 3rd, 2005 - 07:45 pm
(Link)
absolūti idiotisks un neapdomāts komentārs.
Some people just are so full of shit (c) MadEvil.

ko nu, GM, back to your crappy eastern-european RTS? Vai pie latviešu mega šūteriem? Nobody cares.
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:February 3rd, 2005 - 06:11 pm
(Link)
Mani tas vairs neskar. Es jutu, ka tā būs. Žurnāls zaudēs savus lasītājus (arī mani) un iegūs jaunus. Man pietiek ar ieprieksheejiem 7-8 gadiem, tie bija briiniskjiigi, bet mnogo horoshego nje bivejet, ne taa?! Un nav pat zheel...uzskaitiisim apologjeetus / fragus - Skars, Motologs, OMX, Oms, Natasha Dubrovskaja, man patika agriinais Ashots + visa shii zhurnaala ideja... Troickis tach ir Playboy.ru glavvreds. Un ko citu?
[User Picture]
From:[info]snake
Date:February 3rd, 2005 - 07:49 pm
(Link)
Nepaskaidrosi, kur ir starpība, vai Frags raksta par "Doom 3", vai par "Metal Gear Solid 3". Nav vairs nekādas piekāpšanās, "mazie brāļi konsoles" u.c. šits, tās visas tak ir SPĒLES, kāda, bļin, nozīme platformai?
[User Picture]
From:[info]capslock
Date:February 3rd, 2005 - 06:34 pm
(Link)
Tjipa RIP?
Hvz, pusgadu gan jau neesu lasijis.
Anyway, laikam ari neatsakshu.
Jo vismaz lidz shim, lasot zhurnalu, bija skaidrs, ka ja nu kaut ko pekshnji no visa aprakstita sakarosies uzspelet, vareshu dabut un uzspelet. Tagad tas automatiski atkrit.
Anywaym, imho pareizs lemums.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:February 3rd, 2005 - 07:55 pm
(Link)
Nevis RIP, bet tieši otrādi.
Nu vai tad tiešām neviens nesaprot, ka citādi vienkārši nebūtu PAR KO rakstīt. Jau tā cik % no žurnāla aizņem "Numura tēma" utt., un tad atlikušās recenzijas - .exe jau pasen rakstīja tikai par labāko/interesantāko, un kapēc viņiem tagad būtu jāraksta par kaut kādiem sūdiem, lai aizpildītu vietu, ka var rakstīt par tāda ranga spēlēm, kā "Halo 2", "San Andreas", "Fable", "Metal Gear Solid 3", "Burnout 3", "Def Jam: Fight for NY" un vēl un vēl.

Žurnāls takš paliek tas pats, priekš DOMĀJOŠIEM cilvēkiem. Un kāda šķirba, ko tad viņš apskata - spēles, filmas vai floristikas jaunumus, stils paliek nemainīgs.

es varbūt esmu pēdējā laikā mazliet edgy', bet nu come on, people! Viens bērns purpina pie sevis kaut ko par "pārdošanos" un citām sev neizprotamām lietām, otrs met plinti krūmos, izdirdot vārdu "konsole", trešais saka ka pareizi, bet RIP. Kas notiek?

(tas nebija konkrēti tev, Caps, bet visiem)
[User Picture]
From:[info]capslock
Date:February 4th, 2005 - 01:55 am
(Link)
Es jau tā sapratu, ka tu manu komentu nebiji līdz galam izlasījis.\
Vienkārši man pazūd personīgā interese lasīt, ja zinu, ka uzgeimot recenzēto tāpat nevarēšu.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:February 4th, 2005 - 06:01 pm
(Link)
ok ok, let's stay cool :)
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:February 4th, 2005 - 11:30 am
(Link)
Nu vai tad tiešām neviens nesaprot, ka citādi vienkārši nebūtu PAR KO rakstīt
------------------------------------------------------------------
Vecais, nenes bredu. Tu zini, cik es esmu spēlējis ar baudu spēles, kurām .EXE ir likusi ap 3+ ? So, labi, kas tad tagad rakstīs lieliskajā multiplatformu žurnālā? Skars par MMORPGiem, bet uz Xbox Live? OMX par divriteņa simulatoriem? Un visi pārējie par mobilajām?
.EXE's ideoloģija nekad nav bijusi "PC only un pēc mums kaut vai ūdensplūdi". Tas ir bijis laifstails, tīrs laifstaila žurnāls. Tāpēc man arī bija tik patīkami lasīt tās tēmas, da paņem kaut vai Mašas rakstu par japdiving - kur tu vēl tādu atradīsi? Iespējams, es tevi aizskāršu, bet virziens laikam ir uz bļatsko NFS:Underground paaudzi. Šis žurnāls vairs nav domāts man, tas ir domāts kādiem citiem cilvēkiem. Un par evolūciju to nevarētu nosaukt, jo es zinu, cik es esmu advancētāks par šiem pašiem NFS:U cilvēkiem.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:February 4th, 2005 - 06:13 pm
(Link)
nē nu droši vien es pārāk asi atbildēju, BET:
kur tad tas laifstails pazūd? Jo, būtībā, kā es lasīju vienā krievu lj, exe taču tiek lasīts, lai uzzinātu, ko konkrētie (un ļoti cienītie) cilvēki domā par to vai citu spēli. Jo kas tā ir par spēli, un vai viņa man patiks - to es jau sen esmu uzzinājis no interneta. Vai tiešām pēkšņi viss pazudīs, ja stāsta tēma būs nevis HL2 bet kaut kāds kārtējais Halo? Varbūt tiem, kam spēles, kuras spēlējamas ar džoistiku, automātiski nozīmē deģenerāciju, tā arī ir, bet patiesībā taču viss paliek pa vecam. Un tu tač pats piekrīti par laifstailu, bet tad sanāk, ka "Metal Gear Solid 2" uz pc (ar našviboru) ir okei, bet tā pati spēle uz PS2 momentā ir degradācija un žurnāla bojāeja.

Ļoti šaubos, ka NFS:U paaudze lasīs eksi, jo NFS:U paaudze būtībā ir "moderna jaunatne", mazliet pacēlusies virs 2L plastmaseņu tukšošanas kāpņutelpās, bet no spēlēm ir "gonkas/nīdiņš", "kontra" un laikam arī viss. Nedomāju, ka viņiem interesē ~30+g.v. cilvēku intervijas ar kaut kadu Strugacki (pagājušais numurs), un tiem ir arī kaudze ar saviem izdevumiem - StranaIgr, PCIgri un fīlija.

ps. Datorspēļu Versus Mačs - two thumbs up, sen nebiju tā izsmējies! Lai arī balsoju par Duke un Džeidu, bet Minsc uzvara ļoti ož pēc subjektīvisma (he-he), teiciens "labākā aizsardzība ir Armagedons" tagad tiks bieži izmantots, tāpat kā kaudze ar pārējiem. #2'2005 ira kaut kāds games numurs, ka pat jautājums redakcijai ir par tām?
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:February 4th, 2005 - 07:21 pm
(Link)
Jopc, bet intriga mačos bija? Es baigi gribētu, lai tā būtu, bet mani jau parasti apgriež (vispop. žurn. teiciens).
Par laifstailu - man tev būs ojojoj, kur grūti izskaidrot. Labāk pat nesākšu. Neuztver to, kā paļvekidateļstvo.
[User Picture]
From:[info]snake
Date:February 4th, 2005 - 07:28 pm
(Link)
nu to, ka vinnēs Minsc, negaidīju. Tāpat kā to, ka bija visādi tautai vairumā mazpazīstami personāži - galvaskauss, Grim Fandango čuvaks utt. :)

jā, bet kas ir "paļvekidateļstvo"? Paļci veerom? \m/ \m/ ?