snaiks

Komentāri

Journal Info

Name
snaiks

Atkal par filmām ;)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
1. Jau pasen (pagājušogad) novilkās The Da Vinci Code DVD9 variantā, kas skaitās režisora versija, t.i. par veselām 26 !!! minūtēm garāka. Noskatījos. Iedevu mammai noskatīties. Disku vēl citiem iedeva (vēl nav atnācis atpakaļ). Iespaidi ļoti labi. Citējot mammu: 'Neviens vārds no grāmatas nav izlaists'. Ļoti labi bija tas, ka nenoslinkoju un grāmatu izlasīju pirms filmas noskatīšanās. Citādi pēc tam nebūtu interesanti lasīt vairs to grāmatu.

2. Pagājušo6dien vakarā (lasīt: naktī) noskatījos Volkodav iz roda seryx psov. Tīri laba priekš krievu taisīta holivudas pakaļdarinājuma. Nezinu. Varbūt tā grāmata tiešām ir laba, bet filma, lai arī ir diezgan skatāma, tomēr tas pakaļdarinājums pamatīgi lien ārā.

3. Alias. Sāku vilkt. Jau ir pilnas 3 sezonas un pirmā sērija no 4 sezonas. Pārējo sēriju pagaidām nav.

4. Charmed. Ir pieejamas visas sezonas. Sāku palēnam vilkt. Tā kā izlikts bija 3 torrentos, tad šobrīd ir pilna 1 sezona un pirmās dažas sērijas no 2 un 5 sezonas

5. Pretender. Vakar parādījās pirmā sērija. Solīja, ka būs arī pārējās, tiklīdz tikšot iztulkotas un ieskaņotas. Nu neko, būs jāpagaida.

6. FanFan La Tulipe. Īstais. 1952 gada. Izkrāsotais. Bet tik un tā klasika ;) Nebija laika skatīties. Tikai pārbaudīju kvalitāti.

snaiks
Tags:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba