snaiks

Komentāri

Journal Info

Name
snaiks

Sen nekā par filmām nav bijis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tiešām kaut kā sen neesmu rakstījis par 'jaunieguvumiem'.
Tātad, jāsāk atcerēties kas un kā ;)

1. nu ne gluži filma. Novilkās Metallica's koncis ieksh DVD, t.i. uz DVD pārtaisīts HDTV-rips. Skaņa un attēls zašibisj. Vienīgā dziesma dēļ kuras es Metallic'u vispār cienu arī bija iekšā(tiem kas nezin: Nothing else matters). Nu un pie reizes tad arī novilku to pašu konci iekš flac'a (nu tikai ieksh DVD bija Seulas koncis, bet flac'ā - Berlīnes)
2. seriāli
2a. ir divas pirmās 'La Piovra' sezonas, gaidu pārējās
2b. uzliku vilkties 'Highlander' 3 sezonas, pārējās arī protams gaidīšu
2c. mūlī atradu 'Shogun' 4 sērijas (pareizāk sakot 4 faili: izskatās ka katrā ir pa divām sērijām iekšā) (p.s. atradu iekš sharereactor.ru. Ļoti labs resurss mūļa lietotājiem btw)
2d. pirms kāda laika jau ienāca 'Tales from the crypt'.
2e. 'Prizvanije' un 'Sarmat': redzēji dažus kadrus no TV3, novilku vnk lai paskatītos vairāk. Abiem noskatījos pirmās pāris sērijas, diez ko nepatika. Sāk jau arī krieviem parādīties šis tas no Holivudas. 'Specnaz', 'Menti', .... bija daudz labāki.

2x. torrentos vēl redzēju
i) 'Couplings' ar krievu tulkojumu: zinu pāris cilvēkus, kuri fanoja par šito seriālu un kuri angļu valodā bija noskatījušies n-tās reizes. Tiem kas nezin, kaut kas līdzīgs 'Draugiem'
ii) 'Alias'. klasika, ja tā varētu teikt
iii) 'Buffy'. arī jau sen gribēju dabūt
iiii) 'Verdzene Izaura'. nebiju domājis kādreiz ieraudzīt kaut ko tādu. nezinu vēl vai vilkšu. varbūt pārējie izdomās pastīties(jaunību atcerēties :D).

3. Pieprasījumos viens labs cilvēks bija divas labas filmas arī ielicis: 'Courage under fire' un 'Rules of engagement' Ja kāds izliks, noteikti novilkšu.


Nu lielos vilcienos tas arī pagaidām ir viss.

snaiks
Tags:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba