печально быть антисоциальным - Post a comment

Jul. 23rd, 2020

[info]ieva

07:55 pm

Nu, no tāda vestījumanalītiska skatpunkta es tev principā varētu jautāt, kāpēc vispār šo tēmu un parādību sasaisti ar reprodukciju. (Jo, redzi, sievietes skatīšana caur šādu prizmu ir diezgan tipiski patriarhāls kutlūrnaratīvs.)

Tā kā kultūrfons neizbēgami baro gan tavu identitāti, gan visu tavu domāšanu, mans piegājiens būtu pārbaudīt, vai pats jautājums nav vnk attiecīgās kultūrloģikas produkts. Ja tas izrādās tiesa, šis jautājums ir jāpārformulē, jo pretējā gadījumā atbildes uz to būs vnk attiecīgās attiecīgās loģikas turpinājums.

Manā skatījumā, runājot par saskarsmi, bioloģija ir ļoti far fetched arguments. Lai saprastu, kāpēc kāds uzdod kādu jautājumu, loģiskāk imo skatīties kognitīvo un psiholoģisko dimensiju (Kādi racionāli vai psiholoģiski iemesli varētu būt šādam jautājumam?). Ja izmēģinies visādi, bet nekas nesaliekas kopā, tad vai nu jāizvērtē pašam savas zināšanas (varbūt vaina ir interpretētāja acī), vai arī jāņem klāt plašāks konteksts - piem., kultūrnormas. Ja arī tas nekādi nepalīdz, var mēģināt pievilkt klāt vēl jau ko. Taču no sākta gala aizlēkt pie bioloģijas, lai skaidrotu kāda rīcību, man šķiet apšaubāms piegājiens.

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.