печально быть антисоциальным - Post a comment

Feb. 4th, 2020

[info]smejmoon

03:39 pm

Man ir nojausma, ka šīm debatēm patiesais iemesls ir kaut kāda bioloģija. Rodas atkarība no kaut kādas ķīmijas, kas izdalās "sakaujot" ļaunumu. Un ar internetiem to viegli var izdarīt nedabūnot nazi ribās vai kulaku sejā. Viens "sakauj" ar vārdiem, otrs "sakauj", nākamajā dienā turpinās, neviens nav neko mācījies. Vai arī tie argumenti ar laiku noasinās un kļūst reliģiski. Katrs dzīvo savā sistēmā, kas netraucē izlikties, ka notiek debates.

Es šo pieņēmumu balstu ar to, ka daudziem ir atkarība - tādā nozīmē, ka cilvēks apzinās, ka interneta naida debates pasliktina dzīvi, bet turpina. Un otrs, ka esmu redzējis daudzus gadījumus, kad ne tikai mēnešiem (kā tagad cibā), bet gadiem cilvēki ar daudz maz tiem pašiem argumentiem uzbrūk viens otram teju katru dienu.

Piedod asumiņu dzīvei. :)

Man ar tā gadās, no dažām specifiskām cilpām/svētajiem kariem, esmu izsprucis, kad saprotu, ka nekas nemainā, bet vilinājums iekrist jaunos ir.

Tas nav tikai par politiku; programmētājiem ir cīņas par to, kā jāliek iekavas, salsas dejotājiem par to uz kuru muzikālo sitienu jāsper solis.

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.