печально быть антисоциальным - Post a comment

May. 20th, 2010

[info]up

02:40 pm

es, protams, nojaushu, ka par sho man tiks iemests kaa minimus ar puskjiegjeli, un tomeer: mani vairaak interesee rezultaats, nekaa celjsh uz to - e.g. ja homeopaatijas gadiijumaa darbojas passugjestija vs konkreetaam kjiimiskaam vielaam, bet rezultaats ir tas pats, tad es izveelos to, kuram ir mazak blakusparaadiibu.

ir teiksim konkreetas probleemas, jaa, teiksim apendiciits vai nolietojies sirds vaarstulis, tur nekaada sugjestija neliidzees, ejam pie kjirurga un saremonteejam. vai iekaisums, kur bez antibiotikaam nekaa. bet lielaakaa dalja vainu tomeer "ir galvaa". (kaa teica gjeneraalis "ribalkaa" - vsje boljeznji ot bezkuljturnosti) nu kaut vai taas pashas kungja chuulas, un aarsteet lokaali tikai chuulu ir manaa uzskataa bezjeedziiba. paraleeli ir jaarstee galva, jaamaina dziivesveids un jaaizvairaas no stresojoshajiem faktoriem.

ja mees atgriezhamies pie autisma, tad taa vispaar ir vaina, kas nav liidz galam izpeetiita un neviens taa arii nezin no kaa un kapeec tas rodas. attieciigi arii aarsteeshana ir mazefektiiva. UDS arii ir stiepjams jeedziens kaa jau mineeju, pat izgliitotam un profesionaalam aarstam 100% uzstaadiit shaadu diagnozi ir gruuti.

un galu galaa - katram pacientam pasham ir sava galva uz pleciem ( vai beerna gadiijumaa - vecaakiem), lai ziveeleetos atbilstoshaako aarteeshanaas metodi - neapmierina aarsta homeopaata ieteikumi - dodies pie kaada, kas izrakstiis parastaa aptiekaa iznemamu recepti un vice versa.

turklaat, ja tu met vienaa katlaa pilniigi dazhaadas lietas. jaa, man arii derdzas sharlataani - t.s. ekstrasenci un cita hujnja, kam tieshaam izgliitiiba ir zero, bet kas attiecas uz homeopaatiem - es nezinu vai visiem, bet tiem ar ko esmu sastapusies ir ljoti augsta liimenja klasiskaa mediciiniskaa izgliitiiba, un tomeer vinji dod priekshroku "uudenii shkjaidiitaam vielaam" vs tiem suudiem ko mums meegjina notirgot farmacitiskie koncerni. veelreiz piebildiishu, ka, jaa, ir gadiijumi, kad taa antibiotika vai whatever tieshaam ir nepiecieshama, bet prieksh tam ir tas specialists, lai noveerteetu, kuraa gadiijmaa pietiek ar psihologjisko momentu, kuraa ne.
man, piemeeram, derdzaas visas taas nejeedziigaas zaalju reklaamas tv, kur cilveeki tiek aicinaati bez jeegas un saprashanas diagnosticeet pashi sev, vai uzticeet sho pienaakumu aptiekas personaalam un tik per iekshaa visus neiedomaajamaakos shtruntus.

un veel kas: es uzksatu, ka veel daudz kas ir atkariigs no taa cik organisms jau ir piesaarnjots - ja gadu desmitiem ir lietoti "e-vitamiini", pie katras neiciigaakaas saauksteeshanaas koldreksi un antibiotikas utt utjpr tad nekaadas maigaakas metodes ever neliidzees. gan tapeec, ka vinjaam nav ticiibas, gan tapeec ka rumpiities pie visiem shiem saarnjiem jau ir pieradis.

Read Comments

Reply:

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.