Rupjā sāls. Andris Saulītis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, February 5th, 2008

    Time Event
    11:45a
    Kad sametas bailīgi...
    Kaut gan pēdējā naktī vispār neko neredzēju un gulēju labi, pēdējās dienās ir bijuši divi savdabīgi sapņi.

    Pirmais bija vienkāršs - man bija jāsaliek kaudzē 100 vizītkartes, lai iegūtu balvas. Biju tuvu uzvarai. Tas bija Zīlānos pie omas un tur bija daudz cilvēku. Kad sapņoju par Zīlāniem un tur ir daudz cilvēku, man sametas bailīgi.

    Otrs bija līdzīgs - es beidzot satiku Juri Tatuašvili. Viņš ir mans pamatskolas klasesbiedrs. Viņš bija ļoti sirsnīgs un jauks cilvēks, skolā sēdējām vienā solā. Runāja, ka viņš esot nonarkojies. Es ļoti priecājos, ka beidzot viņu esmu saticis un viņš ir sveiks un vesels. Kad es pamodos, bez tā, ka man bija žēl, ka tas ir sapnis, vienas lietas dēļ man sametās bailīgi - Juris nebija ne par mata tiesu izmainījies kopš pamatskolas laikiem - ne paaudzies, ne ko.
    2:32p
    3:37p
    Turpmāk uz ietvēm novietot stāvēšanai drīkstēs arī motociklus bez blakusvāģa, paredz šodien Ministru kabineta pieņemtie grozījumi Ceļu satiksmes noteikumos. Līdz šim uz ietves bija atļauts stāvēt tikai velosipēdiem un mopēdiem, ja tas netraucē gājēju pārvietošanos.
    3:43p
    Pilnīgi slaisti!
    Rīgā šogad vēl nesāks būvēt jaunu tuneli zem Satekles ielas un dzelzceļa, kas paredzēts Ģertrūdes ielas un Daugavpils ielas savienošanai. Kā skaidroja Satiksmes departamenta direktora vietnieks Edgars Strods, būvniecības darbus šogad nevarēs uzsākt, jo bija nepieciešams rīkot atkārtotu konkursu tuneļa projektēšanai. Atkārtotajā konkursā par tuneļa zem dzelzceļa starp Ģertrūdes ielu un Daugavpils ielu projektēšanu piedāvājumus ir iesnieguši divi pretendenti. Ja tiktu izbūvēts tunelis, samazinātos sastrēgumi Lāčplēša ielā. Vietējā rajona nozīmes automašīnu satiksme tiks novirzīta no Lāčplēša ielas rajona, atslogojot ielas posmu par 20%-25%.
    4:59p
    Atnāc uz darbu un saslimsti. Tā te notiek.

    << Previous Day 2008/02/05
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba