- 24.12.07 16:53
-
Tur, kur up sāk ar vardiem: " sākas!" - vai kaut kā tā.
Neatceros, vai pierakstīju - bet, tā kā visu jau reize nevar dabūtgatabu, tad tos burkānus var uzvārīt arī drusku ātrāk un pēc tam ar karstumizturīgo trauku iebāž uz brīdi cepeškrāsnī un sasilda.
Mēs jau ar sākām vakar šovēt, bet tad vēl nebrūninājām. Toties šodien, es baidos, esmu pārspīlējusi ar to brūnināšanu. Bet garšīgi ir un arī ož pēc mazuma. Nu, ja aptrūksies, sasildīs dimdiņkāpostus:)
(bet baigā starpība, tā tie dimdiņkāposti liekas varen garšīgi, bet kad salīdzina.... mmmm)
Un mūsu katlā vairāk par 3kg (kamēr nav saplakuši), neiet iekšā. Nākmreiz var piešaut klāt 4o kg, kad piermie trīs biški noplok.
Pie tam kāposti man bija galīgi ekoloģiski, no www.dabasdobe.lv, ļoti garšīgi, bet gandrīz vai par maz skābuma. Jo tirgū jau tiem gāž etiķi klāt, bet šitie ir uz dabīgo ieskābumu.