- 2.2.06 00:06
-
ak mīļā skuka, visu bērnību tādu esmu ēdusi. turklāt neizcepušu, milti salipuši blīvā kunkulī, jo mēģināts izcept ar pēc iespējas mazāk taukvielām un olām, un ābolplātsmaizes ar drusku iesmakušu virspusi, jo ceptas lai tiktu vaļā no veca krējuma. vienmēr biezās pankūkas kāroto plāno vietā, jo no sarūguša piena plānās nesanāk. vienīgais kas šitā sanāca pa īstam garšīgi, bija nabaga bruņinieki - no sakaltušas baltmaizes.
un vēl aizvien man mammīte lepojas ar to cik liesu vai lētu izdevies uztaisīt ēdienu. garšīguma kategorija tiek uzskatīta par tādu kā izvirtību, man jākaunas ja uztaisu kādu ēdienu, kas sanāk dārgi. jā taisi meitiņ, es gan bez tā varu arī iztikt, es uzsildīšu aizvakardienas sautējumu, pieliešu klāt ūdeni.
vispār karoče, saraudināji.