- 8.3.05 18:56
-
Atkarībā, ko Tu gribi darīt? Mērcei, zupai, salātiem?
Ja mērcei vai zupai - tad tikai pašās beigās, kad viss gatavs, iemet iekšā un sasildi, neuzvārot (citādi paliks sausas), - tik vien, lai atkūst.
Ja salātiem - tad vvienkārši atkausē. Jo lēnāk atkausē, jo labāk - bet, ja baisi gribas ēst, ielej izlietnē siltu ūdeni un ieleic iekšā ar visu paku. Laiku pa laikam apgrozi, ja ūdens atdzisis - pielaid vēl silto.
Faktiski tā būtu jādara arī ar zupas vai mērces garnelēm - labāk papriekš atkausēt un tad tik likt iekšā.
Vispār ar visu, kas saldēts - galvenais ir lēna atsaldēšana.
Tu taču runā par lobītām garnelēm, vai ne?
Viņas jau tur vispār ir gatavas ēdamas uzreiz pēc atkausēšanas, laikam tak vārītas vai kā.