Par šo un to - depresija?

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 2., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:36 - depresija?
Nevaru saprast - ir vai naav... Pēdējā laikā iet visai drūmi, lai gan nekas nopietns, tiai visādi sīkumi sāk savākties kopā... beidzot saprotu, kāpēc mūsu valstī daudziem ir visai pesimistisks noskaņojums... aizvien regulārāk jāsāk skaitīt kapeikas, lai savilktu galus kopā un tas gribot negribot sāk nomākt, domāju pameklēšu vēl kādu darbu, bet algas, ko piedāvā ir tik smieklīgas, ka gandrīz nemaz aukles algai nepietiek :D Arī viņam ar darbu pašvaki... un šī ir tā reize, kad no domas, ka citiem iet vēl sliktāk, nemaz nepaliek labāk! Lai gan arī iepriekš īpaši spēcīgi šo latvietības prieku neesmu izjutusi, kāpēc gan lai tagad man tas palīdzētu?

Tikmēr turpinu rast prieku, kur vien var un domāt labas domas, kas zin - varbūt palīdzēs... jo domu spēks ir viena no tām lietām, kam es tomēr ticu...

P.S. Manējie mūsu rajona teātra skatē dabūja pirmo vietu! Esmu pats lepnuma iemiesojums :) un mātei šķiet ir uzradies draugs?! Varbūt tas beidzot iekustinās ledu un viņas superīgais vīrs varēs pakot koferus... lai gan - viņam jau nekā nav, ko ņemt līdz!

(2 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]citronz
Date:2. Aprīlis 2009 - 15:49
(Link)
Mātei draugs? Oooooo! Šito es gribu zināt vairāk! Izklausās aizraujoši :)

Bet par to depresīgumu... Lai nu kurš, bet mans Skudrēns?! Mēģini koncentrēties uz labajām lietām. Tu vari darīt to, kas Tev patīk! Tev ir brīnišķīgs mazais cilvēks un pieciešams dzīvokļa biedrs :D Jumts virs galvas. Utt.... Gan jau izķeporosieties :)
[User Picture]
From:[info]skudra
Date:2. Aprīlis 2009 - 16:10
(Link)
protams, ka izķepurosimies, bet zini grūti atkal samierināties un sadzīvot ar naudas trūkumu :( Tāpat kā toreiz, kad mani izmeta no mājas, kad bija jāskatās, vai pietiks arī paikai :D Bet nu gan jau, ir mazliet drūmi, bet nu no tā jau nezāles neiznīkst...

A par mātes draugu - bij viņai pirms laika uzpeldējis viens ķipa baigais biznesmenis, kas daudz pa ārzemēm dzivojās... Tad laikam vīrelis uz laiku sasparojās, tad vēl omes māsas bēres un viss pārējais, tad šie laikam vairs nesatikās... A tagad šis atkal ir uzpeldējis un piektdien viņi iet uz teātri.... :)

> Go to Top
Sviesta Ciba