13 Septembris 2010 @ 22:38
Lietaini un slapji  
Nācās izmirkt, ejot uz skolu. Bija pretīgs, sīciņš lietus visu dienu. Un rīt un visu nedēļu sola tādu pašu laiku. Nejauki. Un man nepatīk tas, ko izvēlējos. Zinu, pati esmu vainīga, bet es negaidīju, ka būs tik stulbi. Domāju, ka tur mācīs kaut ko jēdzīgu, noderīgu, bet pēc gejīgā vadītāja izklāsta, viss, ko mācīsimies, būs sūds! Kursā ir vienas vienīgas tukšpauru sejas, bet gan jau tādi jauki. Mjā! Bet tukšpauri. Ok, es tāpat netaisījos iegrimt dziļās sarunās ar viņiem, bet tomēr... Mums it kā būs visu laiku kaut kādi projekti un citi mēsli jātais. Tas man atgādina vidusskolas VZD kultūras vēstures stundas, kur reizēm arī bija visādi radoši projekti, bet VZD vismaz bija kaut cik personība, lai arī nekas un dīvaina, bet tomēr viedāka par viesiem, kas man šodien kaut ko centās stāstīt. Kursā pagaidām ir 4 vīriešu dzimuma pārstāvji, 2 no viņiem ir nēģeri, vienam no nēģeriem ir BRŪNA, PŪKAINA somiņa. Cik jauki :D
Šodien padzērām tēju un apēdām pa kūkai ar manu latviešu biedreni. Tad es iztērēju veselu bagātību papīram un pildspalvām, ko esot obligāti jānopērk. Neko tam sūda kursam negribas pirkt!
Un mums piedāvāja novembrī braukt uz Amsterdamu. Tas viss vēl jāapsver, bet ja gribu, varu braukt. Tikai jāizpēta, kuros datumos iekrīt ekskursija.
Noteikti un nemaz negaidu rītdienu un pārējās dienas. . .
P.S. Tā kā esmu tik sabēdināta, kad beigsies lietainās dienas, iešu iepirkties. Nopirkšu sev kaut ko jauku un skaistu :)


Tags:
 
 
Garastāvoklis:: depressed
Skaņa: dīvaini dziedājumi no Lācēna PC
 
 
( Post a new comment )
elina[info]colder_ on 13. Septembris 2010 - 23:44
ko tu esi izvelejusies studet?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 14. Septembris 2010 - 10:56
Interjera dizainu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)