13 Septembris 2010 @ 00:50
1.  
Rīt pirmā universitātes diena. Negribas iet, bet ceru, ka būs labi. Visādi cilvēki blā blā.
Vakar noskatījāmies Brokastis Tifanijā, šodien sākām Romas brīvdienas, bet līdz galam neizturējām. Turpināsim rīt, kaut gan viss jau ir zināms (notikumu gaita). Uztaisījām jauku tītara fileju mērcē ar dārzeņiem. Vēlāk tapa drupačkūka ar āboliem. Angļu cukurs gan tam nav īpaši piemērots, jo necukurojas, bet caurmērā ir laba. Jāgaida, kad mamma atsūtīs paciņu no Latvijas ar zaptēm. Tad varēs izcept ņammīgo drupačkūku ar aprikožu ievārījumu.
Žēl, ka tā paciņa tik ilgi jāgaida. Esmu jau izlasījusi visu, kas man bija. Ceru, ka Dreizera Amerikāņu traģēdija būs laba.
Šodienas labā ziņa - mēs mājās lidojam 17. decembrī. Kaut kad tuvākajā laikā jāizprintē biļetes.
Šodienas nelabā ziņa - Lācēns oktobrī lido uz Briseli. Tās būs pāris dienas, bet nezinu, ko šajā sasodītajā vietā darīšu viena, bet gan jau kaut kā. Žēl, ka lidot līdzi sanāk dārgi. Es labprāt.
Tagad neliela kāršu partija un tad pie miera.
Man nav ne jausmas kā šeit jāizskatās pirmajā universitātes dienā, bet es vilkšu savu jauko, puķaino Zaras kleitiņu un jaukās, melnās kurpītes.
Labu nakti!


Tags:
 
 
Garastāvoklis:: sleepy
Skaņa: mašīnu garāmbraukšana
 
 
( Post a new comment )
elina[info]colder_ on 14. Septembris 2010 - 00:00
Kad man anglijā bija pirmā skolas diena, es tāpat kā tu domāju, kas jāvelk? bet izrādās viņiem tas nav tik svinīgi kā mums :) so, es mazliet muļķīgi izskatījos tā sapucējusies hehe
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 14. Septembris 2010 - 10:56
Mjā, es vakar arī sapratu, ka pucēties nav vērts. Visas/visi bija džinsos, pat tas galvenais runātājs. Nebija nekāda svētku sajūta, bet kas tas 13.septembris par svētkiem :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)