27 Oktobris 2008 @ 21:40
 
šon visas dienas garumā (un rīt būs vēl) biju biznesa/ekonōmikas kursos/simulācijas spēlē `prezidents`. vispār jau nav ne vainas, bet divas atziņas pašam sev no tā visa:

-es nekad, nekad, nekad neiešu strādāt valsts pārvāldes sektorā/nodarbošos ar uzņēmējdarbību kārtīgos apmēros (kas ir pāris pakāpien augstāk par frīlanc darbiņiem un lapu uzturēšanu, ja par to tu saņem graudā vai naudā)
-kapitālisms ir fakin neizdevusies un neveiksmīga sistēma, jo jebkāds progress + atīstība ir iespējams, ja tāds vladislavs greķis, kurš ir paspējis piezīsties naudas, izdomā padalīties ar to mazliet. jo visa pamatā ir psihōl terors un deķīša pušu plēšana.

bet vismaz tajā visa ir mazliet vairāk patiesības nekā `monopola` pseidoekonomikā. (`tu uzkāpi uz manas ielas, maksā man, jo man pieder arī tas tur`).

kas tālāk? turpināšu prātuļot par utopijām un tādā garā. starp citu [info]osama ir uztaisījis latviešu subtitrus jaunajai Zeitgeist filmai! Iesaku noskatīties `n shit. sub titrus velcī te.
 
 
galvā skan: mount eerie - appetite
 
 
( Post a new comment )
[info]swimpis on 28. Oktobris 2008 - 13:02
kaa to failu jaaliek klāt vispār? nafig tas pedinjsh neuztaisīja normālu avi ar visu kopā.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ēvele[info]skazhy on 28. Oktobris 2008 - 17:12
ar VLC kautkā varēja. pie faila atvēršanas ieķeksēt, ka vajag arī subtitrus vai kautkā tā.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 17. Janvāris 2010 - 12:44
vp un uzņēmējdarbība
Interesani, ka pats VG arī pie tāda secinājuma kādreiz ir nonācis, turklāt savu atziņu arī gandrīz tā pat noformulējis... Tā jau neko, vnk interesanti.
(Atbildēt) (Link)