# veselība
Posted on 2012.01.29 at 19:12
Tīri nejauši sanāca nodot jau sen plānotas un nomarinētas analīzes.
Dzelzs zem deficīta ar izrietošajām sekām leikocītos un monocītos. D vitamīns arī stipri par maz. Holesteīns 0.55 pāri normai.
Novēroju, ka taisni pēdējā laikā organisms prasīja pēc bietēm un ķribja, kurus jāpiebilst es neēdu, jo negaršo gandrīz nekā. Bet te pēkšņi gluži labi gāja pie sirds. Par burkānu sulas nepieciešamību organisms arī signalizēja un pēķšņi rozīne šķita gardas. Vo kāds Gudrinieks.
D vitamīnu pilienos jau sāku lietot, līdz dzelzs preperātam tikšu tik rīt.
Smeļos informāciju par to kā vēl dzelzi pievilināt atpakaļ. Tavu bēdu, gaļa ir galvenais lielākais dzelzs devējs. Bēda, jo ievēroju, ka organisms uz visa veida sarkano gaļu ne īpaši jauki reaģē jau labu laiku. Ārste apstiprināja, ka tā var būt un nav nekas neparasts manā gadījumā.
Cītīgi studēju, kas nu vēl man būtu jāēd. Brokoļi, selerijas, ķirbji (arī to sēklas), bietes, rozīnes, žāvētas aprikozes, vīģes, indijas rieksti.
atradums: http://www.vegetarisms.lv/augu-valsts-p rodukti-labaks-dzelzs-avots-neka-gala/
http://virtuve.calis.lv/noderigi/arstni eciskais-uzturs/arste-daba/kuri-produkti-s atur-dzelzi/
Produkti, kas kavē dzelzs uzūkšanos: kakao, kafija, tēja, kola, vīns, šokolāde, spināti, rabarberi, veseli graudi un klijas, piens, kalcija preparāti. Tas nozīmē, ka usstundu pirms un pusstndu pēc dzelzi saturošu produktu uzņemšanas jāaturas no augstākminētajiem produktiem, kā arī japiebremzē tie uzturā vispār. Visu varu, bet no krūzes labas kafijas neatteikšos.
Tāda maza STOP zīme, kas liek apstāties un padomāt.
Dzelzs zem deficīta ar izrietošajām sekām leikocītos un monocītos. D vitamīns arī stipri par maz. Holesteīns 0.55 pāri normai.
Novēroju, ka taisni pēdējā laikā organisms prasīja pēc bietēm un ķribja, kurus jāpiebilst es neēdu, jo negaršo gandrīz nekā. Bet te pēkšņi gluži labi gāja pie sirds. Par burkānu sulas nepieciešamību organisms arī signalizēja un pēķšņi rozīne šķita gardas. Vo kāds Gudrinieks.
D vitamīnu pilienos jau sāku lietot, līdz dzelzs preperātam tikšu tik rīt.
Smeļos informāciju par to kā vēl dzelzi pievilināt atpakaļ. Tavu bēdu, gaļa ir galvenais lielākais dzelzs devējs. Bēda, jo ievēroju, ka organisms uz visa veida sarkano gaļu ne īpaši jauki reaģē jau labu laiku. Ārste apstiprināja, ka tā var būt un nav nekas neparasts manā gadījumā.
Cītīgi studēju, kas nu vēl man būtu jāēd. Brokoļi, selerijas, ķirbji (arī to sēklas), bietes, rozīnes, žāvētas aprikozes, vīģes, indijas rieksti.
atradums: http://www.vegetarisms.lv/augu-valsts-p
http://virtuve.calis.lv/noderigi/arstni
Produkti, kas kavē dzelzs uzūkšanos: kakao, kafija, tēja, kola, vīns, šokolāde, spināti, rabarberi, veseli graudi un klijas, piens, kalcija preparāti. Tas nozīmē, ka usstundu pirms un pusstndu pēc dzelzi saturošu produktu uzņemšanas jāaturas no augstākminētajiem produktiem, kā arī japiebremzē tie uzturā vispār. Visu varu, bet no krūzes labas kafijas neatteikšos.
Tāda maza STOP zīme, kas liek apstāties un padomāt.