February 2023   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Acu doka un rati.

Posted on 2014.06.06 at 14:03
Beidzot meita tika pie acu ārsta. Pēc gadījuma pavasarī, kad mana satraukuma pēc aizstiepu meitu uz BKUS caur neatliekamo pie acu ārsta, jo labā acs(iekšpusē) bija manāmi sarkana, kas gan beigās izrādījās slimošanas sekas vai saberzēts. BKUS ārste mani pilnībā nepārliecināja, jo acs ik pa laikam apsārta, gana āri novērsa sārtumu iepriekš izrakstītie acu pilieni, bet tā kā tā tomēr antibiotika, gribēju saprast vai tiešām nav nekas cits pie vainas. Šodien sagaidījām savu kārtu pie dakteres Treijas, v/m Olīva. Varu teikt visu visu to labāko, ļoti forša ārste. Pacietīgi pierunāja meitu, nebija jūtams, ka viņu stresotu par to, ka nesanāk mierīgi/raiti aplūkot, pacietīgi meklēja un atrada veidu kā acis aplūkot, visu dziļi un sīki iztaujāja, apstāstīja/izskaidroja, pacietīgi atbildēja uz maniem jautājumiem. Protams, tas varbūt skaidrojums, ka šis bija maksas apmeklējums. Lai vai kā, cik zinu šī daktere pieņem BKUS, bet man bija uznācis nemiers un negribējās vairs gaidīt ilgo pierakstu, un v/m atrodas nākamā ielā aiz BKUS teritorija beigām, kas nokļūšanas ziņā bija win win. Vizuāli arī ļoti mīlīgs iestādījums.
Rati. Zooper Bolero it is( http://www.youtube.com/watch?v=Ff75tfjqnpg ). Vakar apskatīju noskatītos lietotos un sapratu, ka būs meita jāpērk jauni. Sēdēs, nesēdēs viņos to redzēs, bet man būs drošība par to, ka tur ir maksimālais no vēlamā, lai būtu ērta un komfortabla braukšana. Ja nu pavisam atteiksies no ratiem, tad šos varēs diezgan easy pārdot neko daudz nezaudējot. Šodien iegādājām. Ļoti priecājos. Apstājos pie tā, ka rati ir ar lielu kapuci, lodziņu, papildus ventilāciju guļot, gana labu amortizāciju priekš pastaigu ratu klases, vidēja lieluma mantu grozu (bonuss lielā kabata uz kapuces), trīs pozīcijas mugurai, regulējams kāju balsts, kopējais rokturis, kompakti un svars ir tikai nedaudz virs vēlamā. Jā, es atmetu maināmu rokturi, iespēju mainīt skata virzienu mehāniski un maksimālu vieglumu. Jādodas garākā pastaigā un tad jau manīs :)

Comments:


Shelly
[info]shelly at 2014-06-06 14:48 (Link)
Man, jāatzīst, bija ļ. laba pieredze ar gadu veco Lauvu un bezmaksas acu dakteri vietējā bērnu poliklīnikā. Tā kā nav ne vienmēr daktera jaukums no daktera atkarīgs.
sjuzi
[info]sjuzi at 2014-06-06 15:10 (Link)
Tas pēdējais teikums mulsina.
Ne mirkli nenoliedzu, ka ir brīnišķīgi valsts ārsti, vienkārši man gadījās nepārliecinoša, savukārt otrais piegājiens bija labs un sakrita, ka tas notika maksas iestādē, lai gan minētā doka pieņem bezmaksas(ar nosūtījumu) BKUS, tātad vienkārši pirmoreiz nokļuvu pie neīstās. Detaļas.
Previous Entry  Next Entry