Fri, Aug. 30th, 2013, 10:28 am

Viena no manas bērnības mīklām ir Kaukāza plūmes. Nekādi nespēju saprast, kā no tik bezgaršīgām ogām var sanākt tik skāba zapte?

Tagad arī nesaprotu. Droši vien tur ir kaut kāda ķīmija, karstumā sintezējas skābumoīdi vai kaut kas tamlīdzīgs. Varbūt notiek tas pats process, kad no saldām vīnogām iegūst skābu žurgu, kura satur vienu no bīstamākajām narkotikām. Kā to dabū gatavu? Ja Dievs ir, kāpēc viņš to pieļauj?

Neatrisināma mistērija.

Droši vien es to tā arī neizpratīšu. Par maz laika pārdomām, par daudz jezgas un trakošanas, ar to pašu mašiņas iepirkšanu, piemēram. Vai tā ir piektdienas vārda cienīga piektdiena, es jums jautāju?

Fri, Aug. 30th, 2013, 01:02 pm
[info]muzungu

Man liekas, ka viss sāls ir cukurā!

Fri, Aug. 30th, 2013, 01:30 pm
[info]sirdna

Man liekas, ka biezpientaurem taisnība - nevajag no tkemali izejvielas zapti taisīt.

Sat, Aug. 31st, 2013, 02:44 pm
[info]muzungu

Já, jaataisa kompots. Ar aaboliem un zilajám plúmém. Garshiigi. A themali lai paliek gruziinu laucinjsh. Ne muusu garshas kaarpinjaam tas domaats.