Thu, Jan. 31st, 2013, 11:10 am

Vakar uzgrauzdēju zemesriekstus un sablenderēju ar sviestu (mērķis - zemesriekstu sviests). Gūtās mācības:
a)jāgrauzdē drusku mazāk;
b)jālieto pūdercukurs;
c)taukvielas vajadzīgas apmēram 5x vairāk nekā receptē, savādāk tā ir halva, nevis sviests;
d)blenderis man ir pašvaks priekš riekstu blenderēšanas.

Vīkendā esmu iecerējis mesties uz galvas nezināmajā un cept plānās pankūkas.

Thu, Jan. 31st, 2013, 11:22 am
[info]str

vispār jau atjauc ar eļļu, ne sviestu

un ar sāli arī dikti labi garšo
ar blenderi nekad nebūs tāds sviests kā pierasts. tuvāk būs ar gaļmašīnu malts

Thu, Jan. 31st, 2013, 11:49 am
[info]sirdna

aha, eļļa bija minēta receptēs. Drošības labad sagāzu gan eļļu, gab sviestu.