Tue, Nov. 27th, 2012, 09:09 am

Zo, bijām uz Mākoņu Atlasu (filma). Izrādās, ka tas ir neatkarīgais kino prodžekts, nekādas Holivudas. Šķūnī filmēts, kaimiņu Žora par cigarešu bloku samontēja, Toma Henka lomā Forests Gamps. Viss no sevis māksla. Tālāk sekos spoileri, kurš izlasīja, pats vainīgs.

Ja kāds nezina, filmā ņiguņegu sajauktas sešas dažādas laika zonas. Sākot ar padsmitā gadsimta hipsteri (jamais nosprieda, ka verdzība ir fuj, bet nigeri ir cilvēki, tātad pozitīvs varonis, nekādu Holivudas klišeju te nebūs!), kuru mēģina noindēt Toms Henks, tad uzreiz Toms Henks pēc kādiem 300-400 gadiem sēž krūmos, kamēr viņa miesīgu brāli meža vidū bez sāls un piedevām apēd Hjū Grānts. Kā iemiesotās dvēseles var atpazīt no parastiem viendiendas ukriem? Pareizi, jamiem ir īpaša dzimumzīme asteszvaigznes formā! Jums tāda ir? He, nav gan!

Parastās filmās ar vienu laika zonu tikai vienu, nu, maksimums divas reizes notiek tā, ka ļaunais varonis pēc kārtīgas klopes, pakaļdzīšanās un atkal klopes, ir iežmiedzis labo varoni stūrī un tūdaliņ nomaitās, kad pēdējā mikrosekundē uzrodas lotgoļīšu boba ar syudainu mītu un nosit ļauno varoni tikai tāpēc, ka jamais nošāvis viņas, būsim godīgi, pretīgo suni. "Mākoņu atlasā" tā notiek reizes divdesmit. Ja šīs pēdējā brīža glābšanas atmestu, tas trīsstundinieks paliktu jūtami īsāks (atsevišķa uzslava manam pūslim, kas uzņēma pusi no lielā kolas spaiņa un noturējās visu filmu).

Interesanti, protams, kā cilvēki "pārdzimst" dažādās ērās...aģents Smits vienubrīd ir bargā kundze veco ļaužu pansionātā, bet nākotnē uzkalpojas par dēmonu, vai ko tamlīdzīgu. Nākotne vispār diez kas nav. Viss ir slikti, izņemot kvalitatīvas ziepes, kuras vienlaicīgi ir ēdiens, šmiga un higiēnas līdzeklis (noslēpums ir izejvielas - sīkas un drebelīgas meitenes, ražotas mākslīgi). Un tad, kad šitā nākotne sabruka, pāri palika nākamā nākotne, kur ne tikai ziepes nepazīst, bet neuzceļ pat ne drāšu žogu apkārt ciemam, kur apkārt jādelē, es atvainojos, konkrēti kanibāli!

Filmas labākais kadrs - jaunietis piesedz labākās daļas ar lolkaķi, jo negaidot atgrieža meitenes senči, a meitene vairs nav meitene! Lolkaķis protestē no sirds.

Nujā. Visādas epizodes, veiksmīgi piesaista cilvēkus ar uzmanības noturēšanas problēmām, jo ik pa minūtei ir jau cits stāsts un cita pasaule.

Vot.

Cita starpā, es šodien sametos totāli vecs. Ap 18:00, cerams, uzradīšos krogā Skābene. Ja ir doma iedzert kopīgi kādu mēriņu, varētu to izdarīt.

Tue, Nov. 27th, 2012, 10:28 am
[info]sirdna

murksh!