Mon, Feb. 27th, 2012, 11:52 am
[info]antuanete

Nesen ēdu tādu franču sīpolzupu ar maizi; Valmierā restorānā to pasniedza dziļā podiņā un maize bija labi izmirkusi no apakšas, tādējādi samazinot notašķīšanās risku līdz minimumam un ļaujot maizi sadalīt ar karoti.
Lielākais izaicinājums man vienmēr ir bijuši burgeri; viens, ka tā mērce pil visādās nevietās, otrs - kā viņu, vellu, nokost, neizmežģot žokli? Man ir radies iespaids, ka jābūt dzimušam amerikānim, lai to brīnumu mācētu ēst, vienā kodienā ietverot gan bulciņas, gan to, kas pa vidu.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.