Wed, Nov. 23rd, 2011, 12:27 am
[info]zimbabve

Tā diemžēl ir, piedevām ir ieteicamas kartes no dažādām bankām, jo bankomātu un karšu nesaderības ceļi nudien reizēm ir neizdibināmi. Iespēja, ka kaut kas nelabs atgadīsies, ir maza, bet nervi jāsaudzē.

Man pašai pirms dažiem gadiem Romā bija visai nepatīkama situācija, kad atteicās strādāt abas Hansabankas kartes, turklāt labu laiku nebija iespējams dabūt nekādu informāciju par to, kas notiek. Beigās izrādījās, ka viņiem kaut kāda sistēma nobrukusi, bet, kamēr tu nezini, kas notiek un skaidras naudas ir maz, ir ļoti jāsaņemas, lai nekristu panikā, izfunktierētu, kā vislabāk sazināties ar radiem/draugiem, ja nu kas. Kopš tā laika man vienmēr līdzi ir vismaz divas banku kartes+kodu kartes no atšķirīgām bankām, lai varētu pārsūtīt naudu no viena konta uz citu, turklāt nekad tās visas nenēsāju vienā makā tieši tāpēc, lai neiesprūstu kaut kur ellē ratā bez naudas nozagšanas gadījumā.

Vienmēr jau var izkārpīties ar vēstniecības/draugu/ģimenes palīdzību, bet kuram gribas patīkama brauciena vietā tādu stresu, ja vienkāršāk ir uztaisīt vēl kādu plastikāta kartīti.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.