Fri, Oct. 21st, 2011, 03:02 pm

Tā, par būtisko.

Ko lai taisa pusdienās? Palūgšu bez visiem šitiem glazētajiem karameļu rozmarīniem un "pajem vakardienas fazāna cepeti un apviļā tapiokas miltos". Kaut ko cilvēcīgu, no pieejamām izejvielām, kuras nepārdod tikai vienā interneta veikalā pa otrdienām, un kas nav kails cepts aļi vārīts kartupelis, a?

Sun, Oct. 23rd, 2011, 05:26 am
[info]sirdna

Patiesība ir daudz skarbāka.

Bija nobeigušās idejas, ko lai tādu aprij, un kā galējas bezizejas variants dzima vistas zupa. Pēc tam es padomāju, ka varētu nekrietni izmantot Cibas palīdzību un izmetu šo dvēseles brēcienu ar klusu, bet viltīgu domu savākt čupu ar idejām, kuras realizēt kaut kad nākotnē.