Thu, Jun. 3rd, 2010, 02:16 pm

Aizdomājos par savu trauslo veselību. Raugi, ja ik pa brīdim iedzer glāzi sarkanvīna, tas ir pilns ar antioksidantiem, kuri kaut kādā vīzē ir dikti labi. Tā vismaz zinātnieki izpētījuši, un, kamēr citi zinātnieki nav pierādījuši, cik tie bija baisi maldi, pie tā arī paliksim. Sarkanvīns = antioksidanti = ilgs mūžs, laba veselība un nekāda vēža.

Tagad jautājums - kurā sarkanvīnā to svētīgo pretkorozijas vielu ir vairāk - "žogu krāsā" par lac deviņdesmit pudelē vai smalkā dzērienā par cēneri glāzē un uz augšu? Vai arī tas nav atkarīgs no vīna "kvalitātes"?

Thu, Jun. 3rd, 2010, 02:44 pm
[info]perkons

Nu pieturies pie teiciena, ka "alus, šņabis, lētie vīni - tie ir mūsu vitamīni".

Thu, Jun. 3rd, 2010, 02:46 pm
[info]sirdna

acetons un terpentīns, tas ir mūsu vitamīns...

Thu, Jun. 3rd, 2010, 02:53 pm
[info]divi_g

Vai nu man ir pasliktinājusies humorizjūta, vai arī Tu pēdējā laikā esi sasniedzis jaunas asprātības virsotnes :DD

Thu, Jun. 3rd, 2010, 02:57 pm
[info]sirdna

kamōn, šitais pantiņš mūsu ciemā bija ejošs jau pirms, vaidieniņ, 25 gadiem.

Vecs palieku.

Laikam arī asprātīgāks, aha.