Fri, Apr. 3rd, 2009, 02:46 pm
[info]eermaniitis

tātad:

1. ieguļamies vannā - tukšā, bez ūdens - nu pamēģinam pamēģinam - lūk - sanāk visnotaļ jauki un ērti - tā tā - galvu atstutējam pret vannas malu, ķermeņa 80%, ko aizņem rumpis noliekam stabilā plakanguļā uz muguras!
kājas - kājas ir problēma! ja tā nav īpaša vanna kājām, tad kājas standarta vannā nelien iekšā - tās saliecam ceļos un noliekam pēdas vai nu vannā, vai atstutējam pret sienu!
2. lūk - skaisti guļam - ērti! nu varam paņemt rokās grāmatu! Paņemam grāmatu un atšķiram vaļā - turam pie lapu apakšēkjās malas - abās rokās - katrā rokā pa vienai grāmatas pusei (atvērtai grāmatai)- lūk! turam stingri!
3. lasīšanas process - abās rokaš turēto atvērto grāmatu paceļam acu augstumā (lasam augstāk, ķermenis guļus- kājas pret sienu - galva atbalstīta pret vannas malu)
Meklējam roku atbalsta punktu - o! mums taču ir elkoņi! - elkoņus atbalstam pret ķermeni un vannas malu (priekšrocība ir tiem, kam vannas šauras un ķermeņa tilpums lielāks) - lūk mums rokas ērti atbalstītas, grāmata acu augstumā un turam mēs to abās rokās! lasīšanu varam sākt!

lūdzu - mēs esam gatavi slapjajām nodarbībām!
- pielažam vannu ar ūdeni - līdz pusei sākumā
- cenšoties nesaslapināt rokas ieņemam pozīciju Nr1 (atceramies - galvu atbalstam, ķermeni novietojam, kājas atstutējam)
- atveram grāmatu kā Nr2.
- nostabilizējam grāmatas balstus kā Nr3 un lai ūdens neslapinātu grāmatu

lūk - esam paguvuši iemaņas lasīt vannā - praktizējamies vismaz reizi nedēļā, lai iemaņas nostabilizētu, cenšamies panākt mērķi ar savu novatorismu, izmēģinam jaunas pozas un atbalsta veidus


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.