Fri, Dec. 19th, 2008, 12:36 pm

Mūsu kantora izkaisītais darba stils (liela daļa darbinieku strādā uz vietas pie klientiem) noved pie tā, ka svinīgās sanākšanas reizēs tu satiec kaudzēm svešu seju. Un tās sejas, sivēni tādi, arvien vairāk mani uzrunā uz "jūs".

Tūlīt man tramvajā sāks dot vietu, tad piespamos mailkasti ar lētu kapavietu piedāvājumiem un krematorija Ziemassvētkos atsūtīs klienta karti.

Fri, Dec. 19th, 2008, 08:58 pm
[info]kpv

Hmm..un tev (varbūt Jūs?) škiet tas ok, ka visi darba kolēģi ir uz Tu? Tas ir pieņemams tuvāko darba kolēģu vidū, čomu vidū, bet ja man ir 33+ gadi, nu sorry, man nav pieņemams tas ka 19-21 sekretutka man nāk un 'tu tu tu'. Ir jāietur distancēšanās arīdzan šādā mērogā.
Ilgu laiku neesmu strādājis Latvijā, bet aizejot uz dažām darba intervijām un sastopoties ar tādu 'Tu' būšanu, nu man tas neliekas pieņemami,
tad kad aizrādu, tad uzreiz ir cita attieksme - ne es viņiem sabutiļņiks, ne gultas biedrs, bet gan eksperts, kuru viņi vēlas iegūt pie sevis,
pēc tam arīdzan sāksim Tu/Jūs vienādojumu risināšanu
Protams, tas ir viegli angļu vaodā, kur ir tikai viens vārds 'You'

Nesaceries, krematorijs neko nesūtīs, tas ir perfekts biness, kura pakalpojumus paši meklē nevis viņi zvana...monopols :)