Tue, Nov. 18th, 2008, 10:23 pm
Rīga, Latvija 90, anabāze.

Dailes teātris, mīklaini - tas viss vai tomēr vēl kaut kam jābūt? Vērmanes dārzs kā teiksmaina pūķa zarnu trakts - raibas uguntiņas, tumsa un burkšķināšanās. Operas strūklaka visnotaļ smuki ielikta burbulī, tas bija smalki. Daudz cilvēku.

Makdnonalda tualetes, dāmu nodaļa, lēni. "Visu Latvijai kāto" gar logu, man liekas, ka daudzi simti vai pat viss tūkstotis. Bastejkalns, Kongresu nama piramīdas, uguns attēls gandrīz vai silda. Nacionālais teātris raibs un košs, Rīgas pils spoži balta.

Doma laukums. Melngalvju nama koncerts, aplam labi izdevies, manuprāt. Akmens tilts un salūts.

Ar to salūtu gan lāga nesanāca. Kamēr sagaidījām, nešķīsti nosalām, un tad šis nekādi negrib sākties, bišķi papurkšķina un apklust, tad vēl bišķi. Mazie nosala zili lillā, gājām prom. Pār plecu vēl redzēju, ka nu jau sāk kurināt pa riktīgam, bet ko nu vairs.

Tue, Nov. 18th, 2008, 11:17 pm
[info]le_minga

bija prieks juus satikt :)
un Paldies par karodzinju :)
/murgainaa maajupceljaa tomeer tika nosargaats, un tagad maajaas goda vietaa - blakus vaacu karogam :)/
-
/makdonaldaa parasti nemeedzu iegriezties, bet shodien apsoliiju puikam (peedeejo reizi), ka ieiesim - tualetes apmekleejums bija iists "piedziivojums" (negatiivaa noziimee) - izstaavot rindu, bez cheka, ka esi ko pircis konkreetajaa iestaadee, iekshaa netika laists... nikns protests, ka cheks ir "lejaa", pie paareejiem, tur, kur atstaaju savas virsdreebes un somu (pie galdinja, kuru "iekarojaam" gandriiz ar duureem), tika ignoreets :(((/
-
bet citaadi Riiga bija ljoti skaista, kaut auksta... cilveeki sirsniigi... vieniigi izbriinija tas, ka mans balss tembrs skjiet ir tik iipatneejs, ka pat pa ielu paarvietoties nedriikstu, lai garaamgaajeeji to "pa gabalu" jau neatpaziitu - juus bijaat treshie shovakar, kas mani uz ielas peec balss atpazina :D ij pat nezinu - smiet vai raudaat :)