Fri, Sep. 5th, 2008, 05:21 pm

Grūti ārzemēs. Piemēram, Vācijā.

http://klab.lv/community/pajautaa/4225877.html

Rīgas Satiksme kādam tautietim vai ārzemnieka ir šitā piepisusies un sūtījusi kvītis uz fāterlandi, un kredītu piedzinējus aktivizējusi? Vai arī kāds krogs par nenomaksātu rēķinu?

Fri, Sep. 5th, 2008, 06:03 pm
[info]le_minga

man pazinje te LV nesamaksaaja /peec vairaakaam atgaadinaajuma veestuleem uz pastu/ sodu par aatruma paarsniegshanu ar auto (bija bildes nobliceetas) - rezultaataa, kad gribeeja bankaa panjemt nelielu krediitu - vinjam atteica, jo esot tai sakaraa melnajaa sarakstaa :)
/resp. lieta Vaacijaa bija nodota inkaso (naudas piedzineeju) firmas rokaas - un to metodes vairs nav tik "puukainas" - vinji nezheelo un neluudzaas/

Fri, Sep. 5th, 2008, 09:34 pm
[info]sirdna

Nu re, ceļu policija jau ir uzdevuma augstumos.

Fri, Sep. 5th, 2008, 06:56 pm
[info]aga

Viirietis miiljotais reiz atraavaas par aatruma paarkaapshanu. Aptureeja muus, jau tajos laikos, kad uz celja cash vairs maksaat nedriiksteeja. Shis tur kaut ko par teemu 'a es domaaju, ka taas 90 juudzes stundaa' meegjinaaja smeereet, a nekaa. Policis prasa dokumentus, jams iedod savas origjinaalaas Austraalijas tiesiibas. Reekjinu nesamaksaaja protams. Peec meenesha maaminja no dzimtaas kjengurzemes zvana. Taa un shitaa, esot atnaacis kaut kaads reekjins par 30 naudinjaam nesaprotamaa valodaa.
Pagaidaam nekaadu nepatikshanu gan nav.