Wed, Feb. 20th, 2008, 10:49 am
[info]lennay

kopš tiem laikiem man nav problēmu maizi bez sviesta ēst un likt desu, šķiņķi vai ko nu vēl pa taisno uz maizes. no tikko no ledusskapja izņemtā sviesta klucīša virsmas varēja ar nazi nokasīt atlaisties sākušu virsmiņu un lēni, uzmanīgi ziest uz maizes ļoti plānā kārtiņā, taču arī tas prasīja pacietību un laiku, kura no rītiem parasti nebija. tagad gan, par laimi, ir izgudroti visādi smērējamie sieri, pastētes utt. sviestu es gribu pie biezputrām un piena zupām, un tikai īstu sviestu, plx thx. margarīnu gan tolaik izmantojām tikai cepšanai - atceries tak to šaušalīgi pretīgo saulespuķu eļļu - tā mūsmājās netika lietota vispār.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.